校長唯一生機係指控老師未經授權使用印章同校印!

34 回覆
23 Like 5 Dislike
唔爭在屈埋

話自己有精神病好似會掂d
唔係有埋校長簽名咩
冒簽囉屌
完美反轉再反轉

鬥志鬥力 Tom& Jack
真係唯有咁先救到佢
如果唔係
唔止專業失德校長都冇得做 分分鐘俾人告得入誹謗

推一個人出黎食左佢 好過一鑊熟
最慘條3分仔7月底未入職
唔係屈埋佢
到時連學校文員都岀來爆大獲
條廢柴做校長都要揀武館
仲要老屈得來又比人踢爆
仁濟醫院董之英紀念中學早前在記者會上,稱前體育科主任「遺失密碼後不跟進」,以致逾期提交學界足球比賽報名申請。

不過教育工作者工會接獲涉事老師求助,稱離任前後均有處理交接工作。工會又引述文件指,校長黃攸杰早於7月底簽妥申請重設密碼的表格,而學體會8月中已協助校方重設密碼。

工會斥校方將責任推卸至離職教師 促收回失實指控

工會批評,校方涉嫌將責任推卸至離職教師身上,對該名教師聲譽構成嚴重影響,敦促校方收回不實言論及指控,並向求助教師公開道歉,同時向公眾作出交代。

原文網址: 董之英風波|校長、前體育主任版本各異 教局調查︰若不當必跟進 | 香港01 https://www.hk01.com/article/1059408?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
有冇人覺得香港好多校長都係咁垃圾
不如是旦屈個書記啦,話佢想勾引校長不遂,因愛成恨所以想陷害校長。
係香港做校長無敵架
一陣報埋狗搵筆跡專家,可以點部署
筆跡專家被收賣!!
話俾現任體育老師誤導咪得lo.
唔係有埋校長簽名咩
冒簽囉屌
一陣報埋狗搵筆跡專家,可以點部署

曾服用藥物導致神智不清
被脅迫情況下
唔係話體會已經俾咗email reset密碼仲要確認埋咩
除非連個email都係上一手老師用啫

個校長似係大話冚大話
咁個老師咪偽造文書?刑事喎,佢會唔會同你食依隻死貓?
正常得校務處office 個邊先有個印
諗清楚先屈落去呀
建議即刻報警
不如即刻check吓前體育科主任個FB IG feed,睇吓有冇嗌過口號有冇着過黑衫仲快手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞