Poe而家終於冇得免費任用?

14 回覆
6 Like 6 Dislike
一直只係用最舊嗰隻GPT-3.5, 原本用得好地地
今日講講下野無啦啦突然彈呢句:
您沒有足夠的計算點數和 GPT-3.5-Turbo 聊天。 訂閱以發送更多訊息,請在 17 小時後再次嘗試,或使用其他 Bot。
訂閱後,你每年將被自動扣除 HK$1599.00 的費用

夠膽死收$1600一年你拎人地個api食二手飯咋
成千六銀我買個vpn用正版chatgpt唔好?
會唔會係爆daily token limit
以前我問太多試過爆 第二日會refresh
finally
原來佢轉咗計法
以前level勁啲嘅AI要課金先用得, 3.5嗰啲就任用
而家就所有chat任用但每日得3000 token
如果用勁AI行一次千幾二千token講一句就收皮
用廢啲嘅3.5就20 token一次夠你講成日

屌你轉咗玩法早啲出聲啦
頭先見4o竟然唔使錢, 同佢講幾句點知就燒晒我一日quota
Old news…..
點解唔連vpn用返正式chatgpt
chatGPT 4o 可以免費任用
一黎未必個個有買vpn
二黎有啲公司唔俾裝vpn, 大多數人都貪方便用poe
師兄
轉左好Q耐喇 邊有免費午餐
日常用4o-mini就得

仲有, Poe係有好多個model,付費唔係淨係chatgpt
一個收費click兩下就所有廠既model都可以試,識用其實好好用
唔好咁無知好無
sor我仲停留喺清朝
一直都係用緊3.5所以唔知而家會爆token
o1 preview都免費用緊了 仲3.5
poe sub完有得用幾個model
可以一個chat內問幾個model做比較
$130一個月好平啦
每年$1600其實好抵
而家仲有啲AI係課金先用得
會寫明subscription access
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞