點解古代漢民族咁優秀嚟到現代就咁垃圾?

13 回覆
2 Like 2 Dislike
其實都唔只係中原,羅馬人/義大利人,古希臘人/現代希臘人,等等古時係優秀種族嚟到現代就變成咗垃圾民族
邊度垃圾你家族同你垃圾姐
因為被女真蒙古化咗
女真、蒙古屬於高等民族wo
打幾場杖啲精英死撚哂啦
剩返啲垃圾
培養精英要天時地利人和
一命二運三風水
無返幾百年浸唔到出嚟
你垃圾啫
因為有實力既人都戰死沙場
留返D由古到今都龜縮係村莊既人存活
佢地繁殖既下一代都唔撚方勁得去邊

戰鬥力爆錶既趙雲, 關羽, 張飛, 劉備, 黃忠全滅
村內0戰鬥力既店小二, 掌櫃, 村民全部生還
而你地就係店小二, 掌櫃, 村民既下一代
從上古時代就一直輸入外來文化
馬拉戰車、青銅鑄造技術全撚部都係內亞輸入

冷知識:殷商其實係通古斯語族建立嘅征服王朝

優秀你老母
所以而家支那大量引入黑鬼DNA去改善個基因池
但係黑鬼除咗撚長依個優勢之外其他都。。。
優秀基因一係戰死沙場,一係受到迫害,全部早死。得返班貪生怕死懦夫不斷延續下一代,垃圾基因無限延續到現代
中西亞以前都好撚勁
宜家都變晒回撚
現今所有華人種都係當年向清下跪剃髮既垃圾人既後代黎
其實有咩文明係原創? 你咁講古羅馬都係輸入希臘,薩膜奈,伊特魯尼亞,高盧,薩賓,迦太基既外來文化. 凱撒祖先唔係原居民,五賢帝入面圖拉真哈德良出身西班牙,安東尼奧係高盧人,奧理略又係祖先西班牙出身,之後啲皇帝無乜邊幾個係羅馬出身.

其實一個文明輸入外來文化好出奇咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞