黃心穎包頭現身遮肚自拍似懷孕

16 回覆
0 Like 9 Dislike

黃心穎走過「安心事件」後,去年10月與樂隊RubberBand鼓手黎萬宏(泥鯭)結婚,婚後心穎不時在社交網曬人妻的開心生活點滴。結婚未夠一年的她,近日到阿聯酋首都阿布扎比旅遊,幾乎每張相都刻意遮肚,即傳出懷孕喜訊。

SOURCE AM730
https://www.am730.com.hk/%E5%A8%9B%E6%A8%82/%E9%BB%83%E5%BF%83%E7%A9%8E%E9%81%8A%E9%98%BF%E5%B8%83%E6%89%8E%E6%AF%94%E5%85%A5%E9%84%89%E9%9A%A8%E4%BF%97-%E5%8C%85%E5%88%B0%E5%86%9A-%E5%88%BB%E6%84%8F%E7%94%A8%E6%89%8B%E9%81%AE%E8%82%9A%E6%83%B9%E6%87%B7%E5%AD%95%E7%96%91%E9%9B%B2/489952
淫撚到呢
精液剝奪機器
個肚係許志安?
睇吓隻眼細唔細就知
我屌到佢大肚
會唔會生條泥鯭出黎
谷奶
邊個男人忍到佢主動
你真識食
真係成個賓賓咁
一路都唔明佢同泥鯭點一齊
嗰D唔係印印咩
CLS
由頭包到落腳都話人淫
生老鼠
賓妹食開動物
又泥鯭又老鼠又馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞