《Concord 星鳴特攻》遊戲總監已辭職轉開發支援,等待PlayStation決定去留

52 回覆
14 Like 0 Dislike
燒咗咁多錢, 點都要諗辦法蝕少啲
蝕左公司十幾億都可以唔炒
hitbox嗰啲唔好理住
用返舊model去整靚女texture
賣到skin有收入再慢慢整走所有DEI嘢
其實真係換皮膚就搞掂。
調佢入頑皮狗 同neil條撚樣拍住上
咪臭係,換番啲大波靚女,比槍射中會呻吟一下,或者機甲感覺型啲既角色,點都有班人會玩。
如果你遊戲性唔差嘅,有得翻身都唔出奇。
佢有咩可以支援人 教人點用8年整垃圾驚?
佢隻驚唔淨係因為DEI先出事
最大問題係佢on9收大作價錢,自己set好一條入場門檻
但遊戲內容係同其他免費遊戲一樣嘅pvp對戰,你收得錢玩家自然會比較,但人哋嘅驚做得成熟過你,加你上收錢連入場試嘅意慾都冇
DEI/WOKE嗰啲只係最後一根稻草
佢依家要轉免費,換角色設計,儲玩家,再畫skin賣skin,全部都係錢,竟然仲唔死心
其實佢只要開放俾人整鹹濕mod已經賺硬,任何驚再廢都敵唔過鹹濕,一有鹹濕就算隻驚點廢都一定會有課長
個studio成班LGBT+BLM彩色頭肥婆 唔會出到靚女角色
啲女夠多夠正一定救得返
算把喇,唔講DEI,佢d 審美,設計都唔得
拍埋去其他game 美術,有比較下,佢D角色都冇魅力
所以應該開放整mod, 等街外人自己整d鹹濕mod出嚟,至於哪裡來的街外人當然要自己暗瓦底請,問題都係回歸佢肯唔肯櫃底唔玩woke
而家啲DEI同審美唔係同一件事?
換皮一定係最快同最低成本,隻野槍驚部份都唔算差,真係死係樣衰上
即刻轉玩大波淫閪角爆衫mode,愈射愈裸露,貨到癲
都無得救啦

佢地班友咁有“才華”,打機果班咁低質都唔同領域點識欣賞

其實我覺得game廠以後請人前真係除左睇CV外,仲可以暗啞底check下佢地有冇同SB班政治正確有關尤其是係打骰果班,無論可以點喺媒體度出術定事前r到幾多funding都好,成班都係執笠方面既專家
變相可以狠狠咁羞辱班woke 撚

應該會有唔少人肯課金
呢壇野係Jim Ryan d蘇州屎
新ceo應該要執柒左個studio佢
呢D 新聞次次睇到都考C服
sony仲有5隻同類作品排住隊上
開server對於呢間大公司黎講成本好低
問題係持續開發同埋執bug成本好高
佢地當初promise持續開發出事
而家收番黎棄養開server畀人任玩唔洗開發反而有出路
原本d 角色可以改哂做遊戲入面既壞人

⬆️通常D壞蛋boss都會隱藏 / 改版先玩到
⬇️《Concord 》一開始就糸可用角色

切腹呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞