應承我 一人一信要求學聯批准董之英參賽

164 回覆
13 Like 871 Dislike
叫班學生入學堂
畢到業到時想點報仇都得
講道理啫
學校內部有問題無報到名
點解學聯有責任先
返而想知其他學校咩反應
會有幾假
自己行政失當做漏野仲要扮受害者角色,然後情緒勒索人地惡撚過共產黨
樓主而家先出呢個post都唔啱啦
我覺得責任喺樓主到
佢地真係好慘,記得提提你地學校,DSE 2025要10月8日前報名,唔好又唔記得,到時報唔到又開記者會,班學生罰企咁企晒後面唔好睇,我地旁觀的好傷心
咁咪下年再踢囉
冇問題架
https://www.hkssf-nt.org.hk/district/sec/02sw/New%20index/ss_new_football.htm
人哋已經編好曬賽程,唔通要再編過?
死心啦 香港人心態睇人仆街最開心
本身踢得果班F5先都係轉校過去
努力唔代表有回報,但你就一定係遲到
機會係留俾有機會嘅人,你嘅機會係0
係係係 路過講一句就董之英學生, 2句就PR,不如直接我係董之英校長啦笨7

呢D咁冇公共利益關係的小朋友踢波仔新聞都要將路過的分派
你地匡智又偷偷黎上連登? 反去入筷子啦
問緊你 咩叫你地啊
應該起碼要同區三十幾間中學一致同意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞