微辣Rosalina:我收$980係因為我自己同古天樂係同Level

520 回覆
26 Like 1360 Dislike
佢似係中過嗰啲人生導師洗腦班
真係覺得自己係高質
而任何人批評佢就係失敗者,唔洗理
活喺自己世界,自己月讀自己,咁就百毒不侵
呢套精神勝利法可能幫佢渡過微辣單野個低潮
而家就開980 將呢套野分享比人
問題係佢以前啲姊妹,咩多姐 yellow
都冇提佢返返黎現實世界
睇住佢搞呢壇嘢自取其辱
佢logic冇錯,按照佢講法,佢目標只係想搵到批願意付出980+時間去見面會嘅人,所以唔應該同平時演唱會賣飛一概而論。

演唱會賣飛票價同座位數定到實一實,賣唔出就係定價錯誤。而佢冇講有幾多名額,冇講場地大細(香港九龍區)。

Target 20人,算合理定價;target 500人,on9。目前冇資料,冇得評論佢個價錢合唔合理。
古天樂係人
佢係人
觀眾都係人

r正
講撚到$980 比你屌埋可以中出咁
$980包咩丫?去望下佢咋
問題人地間事業咁多年
論代表作、年資、作品、fans邊度一樣?
都冇錯,佢係人你係人,不過人地同時係明星囉
你就匿返去個同溫層啦傻閪
係咁撻d 邏輯 ,econ黎講 etc
係咪好驚比人話自己蠢
睇兩本書當自己R老師
中咗邪教
唔敢講邊度搞
del咗?
大家都係人=同價,咁同隻雞比係咪可以500蚊一q
講D 邏輯性嘅嘢

古天樂係人, 佢自己係人, 所以大家都可以收同一個價錢?

即係律師係人, 中學生係人, 所以同佢地傾一個鐘嘢應該收同一個價錢?

都幾邏輯性吓
冇留意開
佢收980蚊係做啲咩
以前睇微辣片
塑造到佢好知識型咁
又話自己睇好多書乜乜77
之後有條片俾人笑英文都講唔正

聽佢講野好似好有內涵咁
實情係喺香港執件大學生可能都知識型過佢
哦,你覺得你同古生係同LEVEL
人地靠自己搵錢,搵到養起香港電影業
人地淨係放FIGURE個倉 你都唔知要搵幾耐錢先有啦
呀屌,差D唔記得左你老豆勞偏
靠個勞偏老豆先至有D錢

咁樣黎同古天樂比?真係ON9無得扮
佢話要帶住目的去搵佢 可能真係暗示有得屌980可以試下
免費任屌?
屌完隨時比人地老豆捉返黎切J 你仲屌?
真 其實佢嗰套唔等於全錯
網上啲人笑人唔駛成本姐
幾多人都好
佢既定價,係ON9就係ON9

廢老演唱會賣你380蚊張飛,你都會覺得ON9 定價唔合理

但問題係人地廢老演唱會個目標就係班廢老
依件垃圾既目標係咩? 定價980係點為知合理? 980,包屌1Q呀
女版Brain cha
佢又講得有道理
應該要笑俾錢嗰啲
俾人落降頭
佢有句又無錯 你想見咪俾980
佢target係死忠 唔係阿豬阿狗

用返六毫子嘅一句說話
遠離她
下,冇得屌架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞