One Piece海賊王第1127話情報+討論

126 回覆
7 Like 1 Dislike
但都表現得太弱la, 同路飛一齊經歷左咁多嘢都仲係咁細膽, 勇氣, 實力, 智慧3樣都無, 2年後應該buff佢多啲俾佢成長, 佢依家個表現仲差過做狙擊王嗰陣
希望遲啲可以戴狙擊王面當buff
勇氣加乘之類
好似索隆戴頭巾咁
本身和之國出左班6子嚟比草帽團對位,已經係一個好好既機會升級烏索普,點知全程比隻恐龍姊弟打,要bigmom過嚟救場
膽小三人組變左最廢係佢
老實講成團個職位變左得佢係最廢最冇用,身為狙擊手但冇做過野
廚師 掌舵手 音樂家 船匠 考古學家個個都勁過狙擊手
成團最廢就係佢
路飛團好少打海戰, 狙擊手個作用唔大, 打陸戰佢又無表現, 啲敵人又不死身又古代種又霸氣高手, 佢啲射擊都打唔入人地, 佢體術又廢, 唔知點搞, 娜美都加左個宙斯buff左勁多, 佢都應該要學識將霸氣加入埋射擊入面, 好似女兒島啲女兵將啲箭加霸氣咁, 唔係佢啲招都傷唔到人
想問大家全彩漫畫應該去邊度買? 信和漫畫鋪?
淘寶見剩係得英文全彩
又係呢種似曾相識
2年前都佢識將空島啲貝mix埋一齊打人
兩年後明明成長咗但見得最多嘅就係即刻走佬先

其他人明明part time 戰鬥員都勁過佢
世界樹見到尼卡會唔會觸發特別任務
佢都唔識武裝色 得見聞色
one piece 最好睇就係每一個島啱啱上岸嗰時
one piece最好睇係交代世界發生緊既事
一講冒險就無哂人討論
堂堂四皇仲冒險不過都要依啲劇情過渡吓先trigger到後面啲嘢
以前打海戰佢都冇做過D咩,明明架船有砲
係咪未講點解個兩隻巨兵無啦啦去蛋頭島救佢地?
認同 世界走向最好睇
唔係講左? 睇到新聞
講緊武裝色
去到而家個世界狙擊手冇武裝色有咩用
佢仲要唔係揸槍 唔好話火力連射速都冇
人地有見聞色時 佢嗰把死人彈弓幾準都夠快避到啦
修練完2兩喺嗰個島根本好啱講成長
你睇全部角色兩年前同後性格完全一樣
悶到仆街
應該寫烏索普兩年後真係成為最勇敢嘅戰士先好睇
你coby都可以咁寫啦
根本尾田好撚技窮
今集連漫畫都好多細節有畫錯,係咪想讀者都以為中曬幻覺
還原基本步
usopp個角色係狙擊手
其實應該要buff佢射擊能力 而唔係佢個人體質
狙擊本身其實好大發揮空間 包括點樣搵位置 點樣搵對方弱點 射乜野出去
對於空間 距離既理解 依啲全部都可以用見聞色去玩 玩到類似Hunter既圓咁樣

同理娜美都係一樣 依家純係雷屬法師 但如果講到佢點樣有能力 操作客觀天氣 日常自然由既物理現象 一樣可以好多野玩 以前打cp7海市蜃樓其實畫得好好

不過依家尾田唔玩依啲啦 最緊要都係超級搞笑
話去就去
偉大航道啲設定呢? 儲紀錄指針呢?
我知有永久指針呢樣野,但阿豬阿狗都有的話,咁即係為左劇情犧牲設定啫
佢呢兩年應該要學霸氣 可以好似佢老竇咁一槍一架船 而家廢撚到喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞