大西北入 細換大邊間好

94 回覆
4 Like 29 Dislike
邊有可能係尚柏
雨後呢啲真係唔好 寧願買康城
已經12期2房 仲要一手 不過仲有1年先入伙
現樓就koko hills 話曬係九龍區
上連燈問都哂9氣
問班公屋仔買樓
14k唔高呀,但樓主買果間絕對唔會係14k呎價買到囉
Yoho hub啦
換樓緊係攻頂
其實無錯,每個城市都要有呢班低等人去做呢d厭惡嘅工作,所以俾個公屋(狗屋)佢地住都係應該嘅,始終冇呢班低等人收入較高嘅香港人有點可以享受咁低廉嘅人血饅頭呢?
住元朗 窮撚坐巴士西鐵,月票連補貼600/月有找
有錢揸大欖wfc

有優質基建 有冇錢都受惠
遲吓仲有屯門繞道,行下路唔使再被屯市塞車拖累 西鐵有多條中鐵線直出九龍塘
朗城滙 最快去到地鐵站 勁方便 租盤勁緊張 如果拎黎出租勁好租
其實諗緊近工廠影響係咪真係咁大 始終應該得平日日頭有車 然後budget上 假如真係三房 又真係得雨後先做到
元朗天水圍垃圾到震
有冇諗屯門果邊 卓爾居幾好wo
如果你唔怕大塵/改道都還好
但周邊冇配套係硬傷, even超市最近都要去世宙 / 朗屏邨
一定係hub
尚栢呢啲垃圾, 揸車出入都厭煩. 個迴旋處經常塞死. 入面啲車路又窄又多人行, 痴L線
Grand yoho>yoho hub

兩房有梗廚
啟勝管理
會所完勝(e.g.有會所餐廳、室內泳池....)
行去mtr快d(一座出口)
露台門唔係巴士褶門
無減音裝置阻撚住晒
鄉黑狗地方
我最好都係睇雨後+yoho 對比下
大肚婆話事
大西北呢一刻計Yoho hub應該係最top
如果有budget既應該唔洗諗其他
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞