辛祖亮相助攻絕殺 馬利斯卡寸坦哈格唔識教

110 回覆
88 Like 7 Dislike
查頓辛祖由曼聯轉投車路士後,周日(15日)凌晨英超處子上陣即做好戲,下半場先至落場嘅佢,完場前交出靚助攻畀尼干古入波,協助車路士劣勢下1比0絕殺般尼茅夫。車仔領隊馬利斯卡賽後大讚查頓辛祖,更寸爆坦哈格「唔識教」。

車路士今場作客般尼茅夫形勢被動,主隊4分鐘就由達華尼亞射中楣,36分鐘伊雲尼遜博到12碼,佢親自操刀被羅拔山齊士撲出。半場期間車路士換入查頓辛祖,般尼茅夫60分鐘再有賴恩基士堤射中柱,大難不死嘅車路士,完場前4分鐘由查頓辛祖左路發難,再交畀禁區內嘅尼干古射入,驚險贏1比0完場。

查頓辛祖今場只係踢45分鐘,但已有17次前場傳送、2次成功過人、2次創造機會同1次助攻,馬利斯卡賽後大讚查頓辛祖,兼寸爆坦哈格唔識教:「辛祖踢得好好,我戥佢開心。加盟前我同佢傾過一次,就知呢個人需要用愛心去教,佢踢波只係想享受足球,佢好想證明自己。

只得24歲嘅查頓辛祖,喺曼聯因訓練問題得罪坦哈格,公開反擊後就被打入冷宮,坦哈格嘅鐵腕治軍令查頓辛祖冇碇企,上月曼聯更以「割喉價」2,300萬鎊,以先借後賣方式蝕讓畀車路士,馬利斯卡今次真係「執到寶」。
講真 有邊個比坦教完係有進步
麥龜
靚助攻
C朗
山曹搞左咁多年,先得24歲
個助攻有幾靚呀,純粹叫比到落nkunku隻腳,佢一打3入波先係叫靚
馬利斯卡我畀個Antony你
你用到先再同我講啦
成隊車,加埋幾廿萬人一個助攻都做唔到,已經有問題啦
美奴俾佢教完變咗廢柴
安東尼
識轉多一個圈
坦蛇自己都用唔到
對般口踢到咁屎都有得認叻
上季多蒙特咪又係吹到上天
明明車仔同曼聯差一分都咁搶口
都話今屆英超喺球場唔係重頭戲
記者會先係成季英超嘅重點
無人記得辛祖當年有情緒病
坦比佢去荷蘭操返起
情緒病都放得假。點解食飯咁少事都唔人食?
原來咁撚後生
笑鳩坦蛇不嬲都係流量密碼
同當年摩daddy差唔多
有唔比飯佢食咩?
有,飯堂都唔比入。
咩事可以搞到一個球員唔比入球會飯堂食飯?
唔係放假喎
有糧出㗎喎
我放假都係有糧出嘅,放假有糧出唔係奇怪事下麻?
師叔你放無薪假嘅?
無得用一隊設施
唔係無比飯佢食喎
坦記者會講句training未達標就不滿
人地講真話喎
https://youtube.com/shorts/0EFR_2XFA1Y?si=bhFGe2TRgvgA6GK6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞