TVB 企業強人

681 回覆
9 Like 198 Dislike
兩個都唔知
你唔岩?
狄狄仔屎戲到
狄龍仔咁鐘意查查查
點會唔知張㬢雯咩樣
下 又話條女做過主播
點會唔知佢個樣?
老細前妻同有錢佬做過咁多interview 點會有可能未撚見過,
肯定專登,
如果唔係,就個劇本好撚有問題。
幾集已經有bug, 呢套野可以唔駛睇。
on9 條仔又話做晒research 點會唔知條女乜樣
Cctvb
琴晚就接觸過啦
無線啲劇不嬲多bug到喊
腦細,唔好意思,琴晚食咗你前妻
如果劇情掉轉
食完先話show片就正
龔B
播 Yumi
愛都做埋仲扮唔識
腦細:你著我舊鞋咋
編劇冇腦
啱啱睇緊嗰時我仲以為譚俊彥專登咁樣埋身開話題
同人傾生意連人地咩樣都唔知,都幾唔專業
之唔係,話佢專登去食佢前妻,捉佢痛腳都仲合理。
狄龍仔夠喺個會議室同個秘書講話要查下佢哋老闆係邊個

之後又話會議室嘅cctv係有錄音嘅咁咪知道曬
仲有龔嘉欣,講到佢好撚天真無機心埋陳豪身都係on9,
反而暗示佢係立心埋身溝陳豪揾著數,陳豪又想食細路女,個劇本會通順D,無咁反感。
全名係乜?唔記得
潘芳芳
生鏽刀比封信阿mo 應該有寫公家欣係佢個女
預設10個場境當中,Ali直認「拍對手戲」最容易撻着,但慶幸自己較遲開始拍劇,否則很容易因迷失,而「鍾意」上對手。被問到有否遇上類似情況?Ali坦白地說:「有呀,阿Mo(陳豪)。」Ali自認是一個慢熱的人,但與阿Mo卻合作無間,她說:「《潮流教主》嗰陣係敵對,加上我好慢熱,嗰時好唔熟,到《跨世代》就真係...我哋係一pair啦,因為阿Mo真係一個好nice嘅人,無論戲內戲外都好照顧人,真係一個好爸爸,好老公。有時去到一個位,嗰時應該係《誇世代》同《殺手》之間,有一刻,嘩,呢個咁嘅男人,如果我早多幾年入行,如果佢未結婚,真係會中(易戀上對方),因為佢真係一個太好嘅男人,你睇住佢對老婆,佢真係晚晚face time(視像)Aimee,好sweet!呢個男人好到,嘩,做老公一流。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞