K11 musea仲唔轉型行葵廣唔線真係死得

72 回覆
29 Like 30 Dislike
琴晚去少人到
人頭湧湧
大陸假期 條街好多人
齋行但有冇幫襯先
連登毒撚評K11 musea:

拎張天板p到變達摩嘅圖屈話似蛇陣,樓底矮、燈光暗、風水差,行到周身唔聚財,gay佬雲呢拿味

現實:

開幕冇耐就上reddit熱門,遊客必去、全港最成功嘅商場
呢間嘢好似不嬲都冇乜人行
以前買枝水就可以泊車5個就會去
仲要好憎嗰陣香水味
係班踩港撚麻撚煩
上面已經有隻
有人去又話又消費幾多幾多
最好開兩餸飯同夾公仔,任何死場都可以起死回生
嘥氣啦
係掂嘅新世界唔使係咁賣嘢啦
而家股價幾多呀
起得靚咪負債多
k11 musea、航天城K11 sky、啟德體育園都係地標級數

你鍾意基建超靚,政府負債250%GDP嘅日本
定係
基建柒、殘殘舊舊,政府負債20%嘅台灣?

李家誠最多cash,佢啲商場咪垃圾到不得了
你問下遊客去置富都會定係k11 musea
你開post 嘅原意係真心想人地睇到之後反省再跟你依隻連登廢柴嘅妙計改革?
擔心下柏傲莊3期 賣幾多仲好啦
成個場走高檔

邊有咁多人咁有錢
果陣化學劑味
屌你老母濃撚過手指了完閪再用滑溜溜既閪水做潤滑插屎眼同時奶豆既味
淡淡地咪算囉,濃烈到入完去出返黎三日三夜冇左嗅覺既
痴撚線係入面做野既人點頂嫁
但海港城free parking吸飛排隊排到打曬蛇餅wor
冇去過
其實睇太子仔本來高調接班人 到 鄭家純話未定
都知條路線係失敗

呢一大堆k11 musea、航天城K11 sky
撞正大環境轉差

新世界幾年前 係度加大中港投入
而唔係平衡資產 (就算唔撤資, 都應該多元化)

同時期
李氏賣野轉買一大堆歐洲能源之類既野 (之後依AI能源概念)
唔明夾公仔點解咁好生意

明明係智商稅 我想要邊隻,影低佢啲貨去淘寶買
Hebe老師準備去加持
之前仲有青口食,而家連青口都冇
咪就 我行得開心咪得
商家佬蝕錢關我咩事
航天城叫11 SKIES, 唔關新世界事
而家泊車優惠你咪好西
香水護膚品呢啲我寧願去返海運連卡佛或者港威三樓都唔會去musea,因為行完果層已經無嘢行,有幾多人可以上地面行入卡地亞Versace Gucci 幫襯丫

嘥鳩氣
做到airside 或者D2咁ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞