Elon係咪痴左線?咁講野真係唔驚比人拉?

122 回覆
455 Like 52 Dislike
智商低都搞到間spaceX出黎
正常智商仲得了既
呢個仲大鑊
間公司係你嘅
你都可以俾人hack
有無得整埋槍火
用少少錢 鳩叫幾句 股市就大升大降 玩撚鳩哂全世界
條撚樣會驚乜鳩?
連登冇人敢講正正就係受到強權用各種方法壓制
佢影響力咁大都夠膽亂噏就知咩叫言論自由
用香港比較同用中國比有咩分別
最後嗰句可唔可以講多少少
Signal!!!

雖然侵好多時都係大聲夾無準, 但問佢美國而家面對乜野問題同點解決
佢有佢自己果套解方
至於黑雞
除左哈哈哈, 我完全唔知道佢政綱係乜野

再直白D講, 拜登競選總統時, 基本上都係將佢歸類為中間偏左
選佢既選民覺得佢可以同右派, 甚至極右可以有計傾
結果佢上任後, 基本上向極左傾斜
而黑雞, 係民主派裡面, 出名係左派, 仲要係極左

所以可以預期, 傳聞中, 零元購金額上升到1500
以及更大力推LGBT+

而且佢已經講明會加企業稅
甚至推 - 未實現資本利得稅
你可以諗下, 到時美國會係乜野環境
And改做why咪得
睇錯edan
有錢版連登仔
項羽IQ/EQ都低
但勇武值高,絕對暴力係可以打到個天下反黎
所以唔好再信人講,你都係唔得嫁啦
呢d先係大仆街黎
賀雞老豆係馬克思主義者,佢都應該一樣
作為美共代言人,零元購呢啲打倒霸權行為,當然係推得啲大力,LGBT+似農民階層一樣想除四舊+鬥地主
爆發內戰或者直接變反烏托邦燈塔掛

其實我係想問有咩同醜聞有關嘅人離奇死亡
美共民主黨既世界, 就係你一反LGBT+同移民, 就要坐監
英國而家咪係咁囉
最易搵到資料既, 你search下當年希魔電郵門, 之後相關既人士死左幾多件
『香港之前先拉咗』邊個?
你當美國喺大陸咩?咁有錢自然有政客支持,因選舉要洗好多錢。
呀musk post之前應該問AI先,
AI應該叫佢咪撚post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞