江旻憓以馬會義工身份探獨居長者 讓長者一嘗戴上奧運金牌的感覺

115 回覆
17 Like 447 Dislike

江旻憓又指奪金後再做義工別具意義,認為運動員最大動力是希望贏得獎牌,為大家帶來正能量,而做義工則是非常好的途徑付諸實行,她期望將來參與更多不同類型的義工活動。江旻憓亦送上中秋節祝福:「祝大家人月兩團圓,多吃月餅的同時,記得多做運動!」

https://www.facebook.com/share/v/m7uTw5pUWm7yBuKm/

SOURCE AM730
https://www.am730.com.hk/%E6%9C%AC%E5%9C%B0/%E4%B8%AD%E7%A7%8B%E7%AF%802024-%E6%B1%9F%E6%97%BB%E6%86%93%E8%88%87%E9%A6%AC%E6%9C%83%E7%BE%A9%E5%B7%A5%E6%8E%A2%E9%95%B7%E8%80%85-%E8%AE%93%E8%80%81%E5%8F%8B%E8%A8%98%E6%88%B4%E9%87%91%E7%89%8C-%E6%9C%89%E7%89%87-/488704
廢老:比錢我好過喇 屌
樓主等夜晚7點前食200粒負評
塊金牌去到邊拎到邊,係人都帶得咁
^^
又靚又叻又有愛心🥰
你應該咁諗,係佢靠實力贏個金牌返嚟,佢鍾意俾邊個戴就俾邊個戴
佢係咪隨身袋住塊金牌
得閒就拎下出黎打卡
淘寶一人一個派街坊仲好啦
唔係好明有乜好嘗
載完即刻高大咗
做多咗
等睇有心人偷龍轉鳳啦
國際騙子中心生活仲咁天真
2024點估到打開門送溫暖真係送份溫暖比你戴住塊金牌仲勁過同習大大呃手
仲拎住塊金牌玩,俾馬會班PR 玩到臭晒
你係勁,但真係唔好再loop 喇
大佬人地Diamond League 都玩左4站,好心唔好咁肉酸啦
堅離地
佢而家個價值係金牌
馬會請佢都因為咁
班廢老幾日唔沖涼
佢個價值係個碩士學位呀
可唔可以探下我
戴左又點都改善唔到生活
江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心
https://lih.kg/3749282

明明有4000幾正評支持佢拎金牌
話連登仔好嘔心
係咪得佢不斷消費個金牌 金家朗2金都未出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞