拒揼邪骨港漢深圳遇襲

25 回覆
3 Like 11 Dislike
港漢在深圳的休閒會所堅拒「邪骨」服務,報公安投訴反被圍毆。一名港漢指早前在深圳一間休閒會所按摩時,遇上女技師硬銷特別服務,他不忿會所變質成為色情場所,連番向公安投訴,公安卻指證據不足,日前他又親自報案指證無果,竟於公安離去後,遭多名大漢毆打受傷,故懷疑有人與公安勾結,擔心個人資料被洩漏遭報復。

事主阿黃(化名),四十餘歲,一向光顧羅湖區翠竹路附近一間休閒會所,本來只是足浴,六月初欲享受按摩,遂由女技師帶到樓上按摩房,當時女技師衣着性感,推油按摩十分鐘後,暗示可提供特別服務,他意會是性服務,因一心到來按摩,雖然女技師不斷推銷,他堅持拒絕,對方卻態度惡劣,指不接受也要付特別服務小費,他為免麻煩,仍照付小費離去。

疑會所與公安勾結
阿黃稱,因不甘被屈,報案指會所為色情場所,公安到場調查後,指證據不足,他仍心有不甘,數日後邀請兩名內地友人到會所「放蛇」,確證仍有女技師硬銷「邪骨」,於是再報公安,依然徒勞無功。自此他多次報公安,誓要公安將該色情會所「冚檔」。
上月廿八日,阿黃再到會所門外,然後致電公安報案,公安亦以無證據為由拒絕受理,不料公安甫離去,突有七、八名大漢衝出向他圍毆,臉及手腳受傷,他即時負傷返港,向落馬洲管制站香港警方報案,警員指案發於內地,只能將案件轉交內地派出所處理,他感無奈,只好銷案。

對連番報案無果,阿黃懷疑會所與公安暗中勾結,他記起於報案時,曾有公安向他忠告:「我哋有齊你資料,你胡亂報警,係犯法嘅!」因此懷疑有人通風報信,召大漢向他毆打報復。目前他仍對事件感提心吊膽,擔心有人會串同公安危及其人身安全,暫不會再到內地以策安全。
Gay佬零舍多花臣
係咪有病,黃賭毒呢啲不嬲有黑社會係背後
你係咁搞人個場 比人打真係唔好問點解
相又冇,錄音又冇,抵條傻鳩俾人打
唔怪得程sir堅持去唱仁k
So?
19年,有次係廣州酒吧同人鬧左幾嘴,跟住有人報警。唔洗五分鐘,出面黎左架van仔,入面有幾個爛仔,係咁望住入面。十分鐘後差佬先到,俾張野我簽左名就走。

呢啲場,全部有靠山,爛仔→公安→領導,班官員人工幾千,但收保護費都6 7位數per month你搞鳩人地個場,到時呃上去公安局,砌你尋釁滋事,話都無咁易,唔認就行政拘留,慢慢享受
就算香港啲色情場所都有人睇架啦
應該全世界都係咁
唔撚比人打撚死已經好好彩
呢個阿黃真係傻左
你估大陸同以前香港咁有法治可以靠咁樣玩死人呀?
上面你無官底無黨員撐你有錢都無用
何況你上到去人地當你港燦咋
玩多兩玩俾人斬死都叫死得快
一陣俾人活摘器官唔好問點解
點解成日可以搵到咁舊嘅新舊聞?
我Google 直接搵
揼邪骨
你嘅求知慾好強
值得我學習💪🏻
我162.5樣衰過陳同佳禿頭
黃定藍
成件事唔合邏輯
Y?
阿黃求仁得仁

今次上左報紙

間野執得或改得名
個女仔著成帶你上房你都照跟人地上去, 四張幾野唔好同我講你真係咁天真以為係正骨掛???
關咩事
叫春
呢條友咁撚蠢死左去啦,上深圳dup 老正,on9 ga
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞