愛華頓球迷集中討論區(86)COYB 4連敗+連續兩場俾人反cup唔撚易 走啦光頭閪!

216 回覆
0 Like 0 Dislike
2012euro 射失12碼嘅經驗
佢兩個唔開棟篤笑真心哂左
星期六全力支持李城
中秋 屌左三條女
大家報數 食左幾條女
食仔都計
早晨 大痴死左未
積哈利臣終於有得踢左翼
見到啲咁既數據
呢隊波到底搞咩啊,邊到出錯先可以搞成咁
仲差過一隊升班馬,直頭俾人係自己主場禁住踢
https://www.instagram.com/p/DACKZhEI5Cf/
條撚樣好孤寒
場上數據靚唔靚我無所謂的
如果條光頭佬係踢得出佢嘅部署
贏波護級就得
但呢條撚樣兩樣都做唔到
笑到仆街,主場比人禁住猜,後尾直頭放棄進攻打無鋒陣
人地修仔即刻唔驚你禁住屌,唔係和緊既話應該大把人走場
睇咗半場瞓咗
沒有絲打的第四天 陰
林峰咁樣失兩球單刀
睇怕唔換領隊都無機會正選
對面BB Diaz 打翼好生猛
安耶似676 獨力難支
已知藍色入波先就可以all in 對面/和
李城 晶宮 6分波 如果輸哂大家要準備英冠組合
人哋快手已經炒左迪羅斯
有摩佬唔要。。
傻仔班主
John daddy淨係幫廢糖開巴西network同法國黑大哥network已經贏曬
仲未計會搶口屌柒足總
"I won’t be there at these final stages, not because I have already been eliminated, but because I was 'eliminated' by someone who knows little about football. That’s life, full of ups and downs, and I’m growing, despite the unexpected and unfair dismissal."
https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/jose-mourinho-handed-everton-takeover-29331244

羅馬個老細可能係另一個伊朗佬
就咁睇John daddy有heart好多
Nana踢歐聯都有波入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞