依家用緊3hk plan, 就完約 同埋想買iPhone 16 pm

14 回覆
0 Like 2 Dislike
依家3個plan係$98, 就快完約,想睇下轉台會唔會有啲抵用嘅手機plan, 同埋想買iphone 16 pro max
咁連住應該平啲
你意思係繼續續約
拿 你去CMHK 登記個5980 plan
比全期月費5980 有3000$手機卷
同埋可以用9899$ 出部新大機256GB
再減3000$
即係total俾12879$
就有24個月合約+部機

跟住2手市場有價既咪快快手拎去先達賣撚左佢
拎番12000$
咁你即係879$就買到24個月合約
跟住再上網訂番部
包你抵用
https://www.hk.chinamobile.com/tc/home/buy-phone/iphone-reservation-fillinfo
你轉台客頭幾日有貨架啦
仲要可以收到信息話有機先走去門市到整
唔駛俾左錢先
非常多謝Ching回覆。

如果我年尾先完約,其實係點玩法@@ 我新手機plan12月先開始?
係,佢會幫你整幾時生效
你早少少登記左先
我14pro max個陣都炒左部
賺左差價+個30Gb plan*24個月俾左屋企人用
想問下其實佢呢啲機都係官方,唔係水貨 (?

我都係直接開黎自用
自用都係100$個月左右
你整部靚色賣左佢
再訂番正價機=個plan 幾十蚊就搞掂
想問下大概幾耐拎到機
我根據番之前既經驗
新出呢啲plan係好快有機
到時有SMS
不過台機係咪難賣d?
扣幾百 一樣照收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞