39歲徐淑敏逆齡生長童顏臉白到發光 孖兩人妻潮玩普拉提晒美好身段

93 回覆
33 Like 42 Dislike
39歲的前港姐徐淑敏(現名徐菁遙)2009年與年長12年的商人黃浩結婚,兩人四年抱三,分別育有14歲大女黃心瑤(Vianna)、13歲次女黃心柔(Renee)及10歲幼女黃心誼(Isabella)。徐淑敏成為三胎媽媽後,淡出幕前,專心相夫教女。今日(10日)陳自瑤在IG貼出與徐淑敏及沈卓盈做普拉提的照片,三位靚媽凍齡有術、身材Ffit爆,徐淑敏更保持童顏甜姐兒美貌,皮膚白到發光。

陳自瑤今日在IG出post,她寫道:「運動日」,並hashtag表明 #pilates #sisterhood。照片可見,陳自瑤和徐淑敏都穿上貼身的瑜伽服,bra top配leggings,露出白滑腰肢,而沈卓盈則穿黑背心,leggings外再加一條黑色波褲上陣。

徐淑敏樣貌身材keep得好
久未露面的徐淑敏,樣貌及身材都keep得非常之好,皮膚白滑,臉頰白裡透紅,蘋果肌飽滿,身材勻稱沒有多餘的贅肉,她天生一張娃娃臉,完全不似快將40歲的三孩之母。三位靚媽相約去做近年大受韓國及歐美女星歡迎的普拉提(Pilates),是一種集合瑜珈、舞蹈、體操的身體訓練,陳自瑤更晒出她成功倒吊做出Y字的高難度動作。
做女人真係好幸福
大家諗吓
其實點解女人可以係女人
女人嘅人生旅程根本係極輕鬆
只係以渡假mode去過佢哋嘅工作生涯
可以著住靚靚護士製服、空姐製服
一邊返工,一邊姣貢貢舒展自己內心嘅exhibitionist性慾望
透過引到啲仔仔暈陀陀嚟得到關心、優待

雖然男女喺職場上都會遇到壓力
但係普遍女人就係透過引人可憐嘅身體同聲線
可以令到自己有遠比男性更好嘅待遇同關懷
以使自己減壓

而返到屋企對住塊鏡
望住自己個胸同pussy
不禁自己都垂涎欲滴
大大忘卻人間嘅苦惱
享受masturbation

更可以輕鬆搵異性去酒店開房
享受完性愛大大減壓後仲可以有錢收
又食又拎

社會上嘅法律制度完全偏坦女性
女性稍有不安感受
全部都係男性嘅罪行同錯

女人就係喺呢種勝利特權mode下去過佢哋嘅人生
仲要喺戰亂時天經地義唔使當兵可以即刻良禽擇木而棲移民去歐洲英美加澳紐嫁個有錢鬼佬
二次轉世投胎
避開人世之苦

女人普遍一出世已經係開心生命
只要唔故意毀爛自己嘅身體
染上不良嗜好
只要正常發揮
係咁意努力一吓(遠唔使比得上男性人生嘅努力)
已經可以贏哂普遍男性嘅生命
享受比男性更幸福舒服嘅美滿人生
個樣開始似wrong hole
靚同埋唔太蠢嘅女人咪係囉。
陳自瑤和徐淑敏依家咁撚似樣
d濕鳩filter樣磨平哂啲五官好唔立體又無signature
同一個模組
海洋公園家族又多個成員
有DNA
呢幾張自然好多, 前幾日寇虹萍嗰幾張先恐怖
番號plz
明明就老撚左,好心唔好成日開完filter就又話凍齡又話逆齡
Welcome
真係佢黎?
黃浩無仔生㗎?
milf
新潮文?
seed?
通常d 屎忽鬼個天唔想佢有後代
全部一樣樣
索多兩啖
依set嘢搵唔返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞