[年度盛事] 蘋果類產品炒賣區 (2)眼紅者勿入

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
人地support外接ssd拍野
收到新機14天之內

你可以揀自己拎去順豐,或者叫順豐哥哥嚟你屋企收
Google drive
兩部大黑256 一部自用 一部放 +1000賣俾自用巴打 唔益ST9 即場開盒表明自用 留TG
唔該巴打
收到新機之後到時你會收到Apple另一封電郵話你知點樣將舊嘅手機俾返佢哋

我hsbc 收左2次sms
睇app就一次
送貨係咪唔洗對名?
因為我係叫屋企人收?
放台機 iPhone 16 Pro Max 512GB 黑色鈦金屬 $11300有意留tg
呢張相真係見一次打冷震一次
仆街姓名寫咗簡寫 TM C (全名Chan tai man)
但以前買耳機同手錶 都係簡寫,但都拎到貨
之前打過去cs問申請Apple ID係咪要實名登記,佢話唔係

我就再問咁點解買Apple產品嘅時候要對我身份證個名同Apple ID個名係咪一樣

佢話驚係有人偷咗你張單同qr code, 所以要對名

我就話不過申請Apple ID嘅時候都無核對過資料嘅真確性,而且買嘢嘅頁面冇得自己再改名,再加上我出示到購買證明

佢話遇到呢啲情況,用電話開返個Apple ID介面,一般都可以拎機,又或者搵經理處理,機一定拎到
我同你情況一樣
apple pay用英文名但係身分證冇英文名
聽日即刻打電話去改
我頭先都搵唔到,跟住要喺呢度撳入去
我出多2000 求巴打轉讓比我
HSBC入邊收咗兩條數
SMS都係兩次
但淨係買咗一部
12升普通16抵唔抵玩?
我20號拎新色嗰度啱啱cut晒單
點解入哂信用卡資料同地址之後一直都係loading畫面,埋唔到單有冇高手知咩事

利申 只係買plus
雖然冇可能發生
我講緊如果
如果你個QR code俾人知道咗咁係咪係人都拎到你部機
佢準備出先可以cut 單。今年有獲味
我出3000
我認真唔吹水 +1000就賣俾自用 我自己一部都係自用 㩒多咗部 有得執執少少冇蝕 讓俾自用嘅巴打都幾好 唔想去先達同人排隊逼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞