[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1651)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
你反Oner贏到開巷
支持Lucid
理論上 可以租faker /bdd 如果佢地入唔到world
都係搵返LPL啲人㗎啦,希望係Yagao啦,俾Chovy報仇
GenG 冇比賽但仲有3個好勤力rank緊

但果3個係Peyz Mata Helper
唔agger
kt打fox 50/50
t1可能大過50
有無機Thank you Oner
Welcome kanavi
可以臨時換人? 唔係要一早登記? 所以之前T1同GEN先要預先登記Roach同Mata做player

如果scout真係去唔到,分分鐘LNG都會告佢無履行合約,下年又一定無隊要,重要返唔到韓國屋企要繼續留係支
支那網好似都唔多人撐scout
對住支那法律Riot都做唔到d乜,可能要等騰訊出手調停
睇嚟太子知錯能改
T1 Canyon GEN Kanavi機會好似大啲
可以 2020 Worlds 2021 MSI PSG都有換人
Lpl不嬲話換就換 冇規矩
年紀話改就改 Zdz一年可以換左四隊
Wei都可以Summer中間無啦啦去左blg
咁T1之前做乜一早登記Roach做player
Peyz一直都係成隊GEN最勤力,打最多rank嗰個
應該冇關係㗎喎 嗰個係sub位,隊隊都要登記
但係我又見被動寫暴擊無法造成額外傷害
Riot官方今年開始規定每隊至少要有一個後備

LNG其實都有一個後備JG 但係Riot應該唔會預佢去頂Scout
Canyon咁老…
即係登記完都可以Worlds之前改? 我以為summer季中交左就要果幾個去
公道講,T1成隊都無計劃咁
下下靠對線/選手靈光一閃
我知要一個後備但以為要預先summer已登記交上去後無得再改
印象中好似係有大事(eg 病)
先可以臨時換人
咁而家出唔到境都幾大事嘅
打FOX都要燈
KT打咩隊都係50/50
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞