英國變成第三世界 國家不再安全了

19 回覆
8 Like 25 Dislike
英國變成第三世界⁉️國家不再安全了⁉️危機四伏❗️垃圾政府人民受苦❗️垃圾官員名校出生讀屎片⁉️敗家仔政策闊佬難民孤寒了人民❗️

https://www.youtube.com/watch?v=oaI-DYgEniM&ab_channel=Vinsylife%E5%80%AB%E6%95%A6
英國監獄人滿為患 政府提前釋放囚犯緩解過度擁擠
2024年9月11日
當地時間9月10日,為緩解監獄過度擁擠,英格蘭和威爾士地區超過1700名囚犯被提前釋放。

根據英國司法部公布的計劃,部分刑期少於五年的囚犯,在服完四成刑期後,就有機會提前獲釋。但刑期為四年或四年以上的嚴重暴力犯罪者、性犯罪者以及因家庭暴力犯罪入獄者將被排除在外。

未來兩個月,預計還將有大約2000人提前獲釋。
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/world-69337406
英國手足自求多福
話左遙遙領先架啦
喺英國你連犯都有自由
留港撚唔恨得咁多
英國咩都世界第一
係得班五毛留港撚會話差
殺人犯都可以提早放, 呢個英國政府都真係痴咗線
英皇特赦令
提早放出嚟, 應該唔少又會再犯, 不斷輪迴
唔夠位咪殺哂佢地囉
真係左膠禍地球
移民果班話冇影響
比底層生物一個機會 結果搞死埋自己
你哎呀老竇袁長官點話呀臭閪蚑那賤蛆
起碼都六成啦
四成就放
工黨和保守黨同樣失敗
很多賣國賊和假愛國狂推敗國政策
但可似不去處理嗎?
已別無選擇只能面對如何艱難也要處理問題
英國其實有很多問題但又視而不見不作為
聽啲移英撚講,係英國買架車就解決好多問題
香港已經以為夠曬地獄

估唔到英國為咗預留多啲監獄空位去囚禁政治犯英國國民,主動走去放班罪犯出嚟重獲自由

保家衛國保護自己社區就全部當仇恨言論坐監

非洲中東新移民強姦細路女殺人放火斬人就要多用多種族包容
都係香港好,殺人犯佳佳有人保護,有管鳩享用,唔洗去台灣受,斬人又情操高尚獲得加許!某份著制服既職業放左工偷野都無事,你話幾好🥴
真係CLS, 殺人強姦都早放,慢慢受啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞