鄭中基:Weee~我返嚟啦!

240 回覆
52 Like 537 Dislike

鄭中基(Ronald)上月初驚爆與合作多年的經理人何慶湘關係決裂,並在個人社交網宣布與對方割席,直指何慶湘工作及道德操守有問題,繼而引起不少揣測。Ronald之後再度發文,既公開感謝太太余思敏,又表示自己有抑鬱症,近年再次受酗酒問題困擾,太太會陪他到美國接受戒酒中心療程。

上月,Ronald自言在高雄演唱會後離開,會好好休息,當網民以為Ronald會靜待一段時間讓事情淡化,今天(11日)他卻透過個人的Facebook帳戶宣布復出,Ronald寫:「Weee~我哋返嚟啦!知道有好多觀眾都等待咗一段時間,多謝大家 唔使擔心,由聽日開始我哋會陸續出返片,就由大家最期待嘅匪夷所思作為第一條!聽晚九點鐘,準時收睇機動電視台」表示YouTube頻道明晚將有新片出街,更以「醫院之匪夷所思」作為主題。

SOURCE AM730
https://www.am730.com.hk/%E5%A8%9B%E6%A8%82/%E9%84%AD%E4%B8%AD%E5%9F%BA%E4%BD%95%E6%85%B6%E6%B9%98%E4%B8%8A%E6%9C%88%E9%A9%9A%E7%88%86%E6%B1%BA%E8%A3%82-ronald%E5%81%9C%E5%B7%A5%E4%B8%80%E5%80%8B%E6%9C%88%E4%BB%8A%E6%97%A5%E5%AE%A3%E5%B8%83%E5%BE%A9%E5%87%BA/487442
Weee~我會陸續出返片
Weee~聽晚九點鐘
Weee~醫院之匪夷所思eeeeeeeeeee
食屎狗
整返個匪夷所思食女篇
想睇Weee~婚內出軌之匪夷所思多啲
請大家喺下面留言關於食女嘅匪夷所思~~~WEE~~~~
好心要退就退啦
係講大話純炒作都已經夠衰
如真係搞男女關係嘅話仲好意思出返黎
Weee ~~
我抑鬱症好返喇~~
唔係去左美國咩?
有無咁快
Wee唔好開名
我後入老婆(前妻)既時候
佢突然之間放屁
之後有個裝住精液嘅condom跌咗出嚟
仲掛喺我枝巨龍度
嗰下我真係唔知好臭定好嘔
Wee~~
我戒完酒啦~~
Weee~我又射喇
可以係美國醫院wee~~
Wee ~~ 啊Sa好屌啲
湘姐r.i.p.
連登仔又話佢做左九叔俾老婆軟禁既
weeeee~
Wee~飲酒屌閪最爽呀
基:weee我射左好多啊
霜:大佬好野
黃絲 + viu 雙重無敵buff

你仲想點?
就係見自己夠支持度,唔少人都幫佢講野
Wee~話鳩咁快就伸返個龜頭出嚟啦
基:Wee~~有咗就帶你去醫院夾公仔

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞