連登放射師最後因為呢句留言判監13個月

72 回覆
16 Like 29 Dislike
以言入罪
嚴格上黎講只係打幾隻字。。
所以最緊要唔好自爆

鳩噏嘅意思 即係唔會真做,既然唔會真係做 點解要有後果?
你睇吓羅冠聰每個月有幾多Patreon 收入就會覺得
手足白白坐監好唔抵
遲吓出返黎仲會前途盡毀

條友最近出本書抽香港水,實質為自己貼金,真係人渣典範
咁大仇口, 自己又唔開 post 啦 日日 mon post 痴人 post 羅湖聰究竟係咩心態
咪同羅冠聰一樣,自己又唔係反共產黨 又唔係真係想光復漁港,個個月就痴人地頭 sell 自己Patreon R課金
佢出嚟可以做乜
仲以為13年
死黑警
cls
咁你咪開 post 屌 你咪又係痴人 post 煩到仆街 成日睇 post 都見到你條怨婦
醫院倒垃圾都唔會請佢架啦
死心吧

所以咪話羅冠聰 叫人衝 自己鬆 好賤囉
食台妹個 post 又唔你入去講 太傷心唔敢面對?
點似得你做趙善軒fans 點知開post 無人理你呀
條友犯左強姦罪最後要避走中國
大家一齊放長雙眼睇佢幾時被人拉
有其他人 J 擊都話, 又唔係, J 黎 J 去都係羅湖聰, 又唔講下佢點 hurt 到你

無人理咪自我收皮咁簡單 似你日日 mon post 羅湖冠咁心理唔平衡咩
羅冠聰一日繼續用香港社運呃人捐錢
一日就有公共性 要追擊到底
正常人仲有公義仲有堅持過你哋班黃絲囉
香港既醫療系統需要國內同胞醫護
香港死賤種讀咁撚多書 躝去英國算啦
冇錯,真係多得有心人堅持追擊嗰啲社運賤人。啲手足坐監出嚟之後,上返連登一定會感激仲有人為公義發聲,追擊嗰啲食人血饅頭嘅賤人。
原來唔講得狗...
唔怪得連登會員「狗肉師」唔見咗...
唔怕生壞命 最怕改錯名...
J 黎 J 去都係羅湖冠仲講公正性, J 多幾個都話可以呃到人, 究竟你比佢傷得幾重, 不如你過去搵佢傾下
依家明顯係個官同香港法治出左問題
連問句都入得罪
就算接受到呢個罪行本身嘅存在,都好難接受呢個裁決喎
有「齋圍」呢個選項
點先推論到被告有意圖煽惑其他人襲擊警察
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞