14 pro換 16 plus會唔會好不智

108 回覆
6 Like 60 Dislike
120hz 跌落 60hz
3鏡跌落 2鏡
唔係不智係弱智
當然如果你話顏色嘅嘢 係好主觀嘅嘢 唔洗上嚟問啦
究竟咩人先會咁有趣降格落非pro
淨係個Mon 同冇得zoom 已經玩死自己
18先換啦
好明顯你係想要大電 大mon 輕便唔發熱
其他嘢就正常用到就得
我都係因為咁用plus,包你100%滿意
14 pro 好撚重,好想換
14pro 用家表示部機重
我仲有Apple care未完
但kick 撚住喺80%求攻略
換iphone已經係on9啦
換iphone xs 算喇
14pro就繼續用啦 行得走得
13冇個阻住晒嘅動態島
年年都希望apple整返走個dynamic island
真係,用過120 點會用得返轉頭
同當年retina螢幕一樣,睇返其他Mon變晒粒粒mon
有時去旅行為咗慳電開60hz
其實半個鐘已經習慣
返香港仲懶得開返120hz
錶就已經落了order 換,7換10,但係電話都係未諗掂仲未下到決心14 pro 換 16 pro,想換的理由係因為覺得影相麻麻,好重,但又人人講等...
20無大突破 等21
我14得256開始爆左 又唔知換唔換好
13promax換16promax呢
我都準備14p換16
雖然好唔捨得120hz
但14p又重又發熱,電仲有85但呢啲一再跌就跌得好快
與其又俾幾百換電不如趁仲trade得多啲就換咗佢算
不過想睇埋實機先決定買咩色
千祈唔好我為咗個動態島先買,得閒㩒下佢玩下啲 animation好正,巴士app個倒數時間又可以擺落個島度
緊係換喇 心情都好啲 用起上嚟分別係唔大
換新機 人都自信啲
樓主 唔好聽佢哋講 有新一定買新 仲要買最大容量 買埋apple care
on9 用返13pro都好過16 plus
120hz用左無得返轉頭
等到入棺材,買部紙札iphone 99 pro max 10tb
巴打同我諗法一樣
咁撚重用左兩年真係夠啦
寧願係其它功能上妥協
16個重量同手感岩岩好
今年仲要賣大包,A18同8gb ram都好有誠意
除左120hz同telephoto len,對比14 pro係全面upgrade
樓主咁搞笑, 由120>60
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞