個on9 00後同事以為我死撚左。。。

98 回覆
3319 Like 52 Dislike
個post噚日開,回覆數得嗰一頁多少少,根本冇熱度。又會隔咗一日無啦啦上熱門,連尼住又自己set自己個post,係咪準備貼堂去FB、IG?

會員以揉制肛(#84932)疑似連登團隊身份曝光!

以揉制肛長年以來每日喺連登不停開膠post,內容多數為同性戀意淫、轉貼新聞、無厘頭笑話、一睇就知假嘅故仔、引戰等。

眾會員早已看膩以揉制肛嘅無聊內容,多人多次表達不滿,揚言封鎖。最近以揉制肛的post已經很少上熱門,甚至慘到冇人回覆。

但奇怪嘅係,以揉制肛嘅無聊post,多次被連登官方Instagram帳戶(@lihkg.forum)轉貼(俗稱貼堂),令人生疑。

連登官方Instagram及Facebook帳戶會將各會員精選熱門帖文貼堂乃屬正常不過之事,但以揉制肛被貼堂的帖文,大部分於貼堂前根本冇上熱門冇人留言。有會員更曾經指出,以揉制肛一出post幾分鐘就立即被貼堂!

以揉制肛的帖文長期極速被貼堂事件早已惹來其他會員揣測以揉制肛可能是管理員的分身。近日,更多以揉制肛享有特別待遇的事不斷發生。

---

大家都知道,於連登討論區上發文,是不能修改及刪除的。除了洩露個人資料、成為社會案件等的情況下,管理員才會幫忙刪除。有很多時候,會員因為貼錯不想公開的內容,又不能刪改的情況下,唯有忍痛自行刪除帳戶。

2024年7月10日大約下午三時,以揉制肛於連登上發表《又有個傻仔落錯單啦有冇人拎呀》一文(原文網址:https://lihkg.com/thread/3735963/),內容為一張將麥當勞外賣app截圖改成同性戀意淫內容嘅圖片。當中麥當勞餐廳的地址被改成粉嶺公廁。

有會員指出以揉制肛拎麥當勞大企業嘅app嚟玩,卻沒有遮蓋或修改麥當勞的logo,實屬危險,可被麥當勞控告。以揉制肛立刻貼出山寨麥當勞「萬代福」的logo回覆,表示自己並唔係講緊麥當勞。

此post及後旋即被刪除滅聲,過程中以揉制肛並沒有在站務台要求管理員協助。以往眾多會員於站務台要求管理員刪文,卻從來得不到答覆或幫助。以揉制肛「玩膠玩出火」便立即有管理員幫助刪文,顯出擁有非一般優厚待遇。

會員以揉制肛(#84932),帖文長期秒速被連登官方帳戶貼堂,發表過火內容又有管理員幫手刪除,似乎已經露出咗根本就係管理員分身嘅馬腳。
SLDPK
SLS
但係我前幾日都見有人話你係連尼住
我真係SLS
rip
死咗仲唔俾帛金? 快啲過數添呀唔係係話你夜晚揾佢
sldpk
邊個係群姐….
SL jor
Dllmh
Lzhlhs
Hdldkpl
又幾撚好笑
所以呢

10/10
我竟然睇得明
幫我計埋,每日早走15分鐘,一年會賺到幾多個鐘呀
SL左=死撚左?
會唔會個00就係你
你同樓主係咪都係連仔請番嚟
成日開膠po
仲可以上ig
屌你老母又上ig
樓主究竟咩人
88個鐘
大約11日
仲整撚埋圖
唔係自己人係咩
on9
我平時早半個鐘出去食添啦
貪得意放lunch時間同人迫呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞