三國志戰略版•全煥新(1)- 謝霆鋒!當鋒!向前

159 回覆
1 Like 4 Dislike
🔥年度煥新版本誠意獻禮活動【#名將許願池】即將跟各位主公見面 🔥
究竟有什麼內容? 怎麼參加活動?
主公 #怎麼才能拿到心儀名將?
請查看本份活動指南瞭解詳情!
※查看圖卡了解更多。

🥰小喬溫馨小提醒:
1. 本次活動分為2個階段進行,第一階段【招募階段】&第二階段【領取階段】。
兩大階段參與方式不同,主公記得查看圖卡確認參與方式唷~
2. 本次【名將許願池】活動卡池範圍為【#全S1賽季五星名將(包括三皇)】,活動期間完成簡易活動後即可獲得招募次數。
3.8月29日 11:00-9月27日 23:59登入即可 #免費領取1000金銖和煥然一新限定外觀套裝!主公不要錯過唷~

#名將許願池FAQ& #心儀武將分享互動
🏆互動話題:名將許願池活動將於9月16日 14:00開啟,相信主公們都已經躍躍欲試、或者依舊對活動規則心存疑問;🥰
如主公存在疑問,可在留言區 #分享你的疑問,小喬後續會在留言區進行回覆~
如主公沒有疑問,可以 #分享主公計劃選取的【三大心儀武將】對象,
🎁小喬將從有效參與互動的主公中抽取20名主公送【200金銖】!

⏰互動時間:即日起~9月20日 23:59
✍️互動範例:小喬 123456 本次名將許願池活動,我的三大心儀武將是【曹操 孫權 劉備】,三皇快點來吧~
#名將許願池 #三國志 #三國志戰略版 #slg #三國志 #全球煥新版本 #三國志戰略版全球煥新

有冇得揀許攸?
本次【名將許願池】活動卡池範圍為【#全S1賽季五星名將(包括三皇)
咩事變左post 1
回歸S1 托咩... R 哂頭
轉生!全換新
真係唔建議,除非想做管理層//養帳號
上去陸服,回歸S1
同一大堆B站台主玩 又有得同MK鋒玩
6個國家6個唔同人帶喎 應該仲癲過5000服果期
大家會揀邊3隻武將
過兩日又有得抽s1 pool免費金將
許攸陸遜周瑜
馬超

想換戰法鐵騎
香騎無鐵騎好蝕底
試左鋒服一,乜9都無曬重抽又唔係特別勁。試埋2當回歸睇下點玩。

舊服見無得返s2.3,係未開定點?我一隻滿紅都無應該點揀服
陳群陳群陳群
揀玩最新賽季-應該開左4x日
之後等完季

到時冇人接濟,去投靠連燈號
連登號係咩ser ? 我而家個Ser都無咩香港人
無人吹下水好悶又無引
等下季挑戰小隊報名:
得不到是最愛

連燈號
有無whatsapp / Tg / Discord 群?
靜得line 群!
有台妹
我原來係3服.問左條友.原來仲有成個月先完.我有無方法同大家玩
頭先睇左原來有得回歸第2/3季了~~唔知點揀好
等!
S2-3邊會有人玩

而家個個去哂挑戰模式
即係我等3服依季完可以JOIN到大家?
但你地服應該早D開始??頭先條友話仲有成個月喎
連燈號玩緊天師舉義
想入呀 點樣加line 群?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞