[年經]到底Apple仲出128GB iPhone想點?

103 回覆
275 Like 35 Dislike
又話可以影4K 120fps,啲app又愈黎大食,留128GB黎托咩
同埋到底幾時先可以影8K 60,由8開始影到4K 60已經7年都唔改真係好野
真係好撚黐線
博你貨金升級囉。
同珍鮮$12一枝水同道理
起底不是犯法嗎?
iPhone只係資料收發中轉站,目的地係iCloud
焗你加錢囉,唔係點做市值第一公司
我覺得Apple喺推廣"電話同記憶卡只係temp storage"呢方面真係不遺餘力

至於8k片,其實resolution唔係愈高愈巴閉。
486 DX2 66,256MB HD,4MBRam,連CD Rom . HKD 16,000.00
叫你all in icloud囉
個個月貨金
頂唔順就換機 又跌錢了
俾個 option 你啫,唔通無得揀迫你上 256 GB 會更好?
利申:用緊 128 GB 15 Pro,有 4x GB 剩
咁你咪買256以上
有得俾你揀又屌
大把人好少影相嘅 128都大把位剩

有咩問題

你太多閃卡可以send 比我幫手keep
咁快出下年仲邊有野出
64gb已足夠
唔駛買咁高
點清app緩存?冇android嗰啲功能
128係用黎做老人機/教育機/展示機/年終獎品機/入職公司機/出軌機/AirDrop機 /捷徑智能機

以上要求既人比64Gb都會買
apple 永遠都會有一樣產品 係個設計本身就唔夠用
焗你入咗個局先 發覺唔夠用一係買佢嘅iCloud,一係換過部大gb既 俾佢執多幾千 ,部二手機流落市場 又有下一手落疊
咁做乜唔轉AN機?
同一樣嘅野影百9幾張就緊係唔夠位啦
睇佢係原價全面升容量定係全部加價升容量
印象中兩種做法apple都做過
咁一般使用, 要買幾多 GB ?
有nas點解仲要咁大storage?
幾時連返屋企部16tb nas 睇4仔都得
今年細Pro有大Pro無128,即係下年全部Pro都無128
再嘈出 64 都得買
買icloud咋嘛
呢個年代仲邊有人冇internet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞