benjamin個新老婆其實都幾傳奇

48 回覆
10 Like 34 Dislike
根本依啲女人唔應該娶,個時佢擺明同連登仔一樣以為日本妹好好又可以威俾人睇咪娶
正確,樣樣都識,都幾強勢格局,相對benjamin就算係好慢條絲理咁,無樣強,外人覺得係個老婆保護緊佢,五年無小朋友必散!
我係話個男嘅好識得Social自我表達
不過個女嘅都OK
日本嘅文化好奇怪
結婚後分開住又有,婚後一齊住嘅有啲又會分房瞓/分床瞓,出軌又當平常事
睇條片
女方應該唔係富二代,佢都經歷過好多風浪,就算有啲錢,都係有血有汗賺返嚟,唔會亂咁 fing
佢都係醒目女啦,男方係咪真心,點都分得出
佢哋拍到咁耐拖,應該都係真心啱 key 嘅
佢哋有條片講,暫時無諗生小朋友
日本人生小朋友嘅意欲,好似仲低過香港
我又唔覺得這個因素會影響到散唔散
(就算最後真係散,都唔係這個因素囉)
唔生既話,兩個同樣差唔多四十尾就會比較穩囉,係日本老年福利照顧咁好,又真係可以唔使生小朋友都得既,但拍片有小朋友就絕對食埋家長觀眾
撐警又點呀?香港有邊個唔撐?
佢睇兩個又好快會分手
人做基佬你做基佬做撚到你咁撚賤
搬龍門屈鳩我呢啲咁鳩賤格嘅事你都做撚得出
祝你冚家快撚啲生猴痘中愛滋惹花柳染梅毒
全身生晒瘡癬疥癩濕疹熱痱發炎痕癢陷膿潰爛
生撚到去二百幾歲但死極都死唔去啦屌你老母
好多人以為有日本女友 老婆好爽
真真真震
晚晚雪雪聲吹撚到醒
知你之前衰咗
架妹同泡菜差唔多
So?
So?
可能同Yennie Darkins一樣,離咗婚都用前夫姓
根本就無撐過
條友要noise 屈9自己老婆
係呀
個男好識扮野
明明就係佢比momo飛
但就話係比人家暴離婚
侏儒界KOL
矮撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞