飛車黨橫行!英國街頭搶劫案暴增逾150% 日均逾200部手機被搶!

143 回覆
32 Like 13 Dislike
陶傑都上百度啦臭閪蚑那賤蛆
其實真正融入唔難

我自己上星期都搵返以前大學個local 朋友食飯
大家一見到面就冇停過甘傾計
你真係十足香港啲維穩小隊 只係英國版
從後黎你點望?
https://www.youtube.com/watch?v=o7XWNjWFrBo

定你覺得BBC News都唱衰英國
同加拿大啲芬太尼一樣 支那製毒
但政府政策/警察無能等於助長
喺高級小區酒吧.. 同白人鄰居一齊把酒恥笑留港畜
一直都係咁
有fd 係公園入面行行下一架電單車飛過黎搶手機
第二架係你面前急停唔比你追
跑蛇啲回復質素真係好好,博唔到。
香港都冇 點解要去?你都憨撚鳩鳩
死番去英國做ching chong啦
你油瓶仔呢臭閪蚑那賤蛆
駁得到就唔會咁多正評啦
講野有邏輯就自然駁唔到
少一兩部手機手袋換到自由空氣冇所謂
連登係香港生活一部分
你睇唔睇得明 Reddit 先
搞到要繼續上連登
咁你而家係咪响香港呀
一定係啦,你用英國赤字黑洞同香港赤字比較篇野已經勁多正評,用兩樣唔同既野比較都比較到,邊到有人咁叻
唔同
英國用多左果啲就唔係錢 好易解決
香港果啲就係錢黎嘅 唔係納稅人比嘅
笑死
又係呢啲傻閪 你係中國香港就唔好學人上反共討論區啦
你領導講過好多次連登係危害國安嫁
中國人用微信小紅書
唔好咁啦傻閪
融入英國用reddit未?
成班5毛 反駁隊
移英撚表示 : 日日比人搶劫都好 我有票
n年前西人世界係好多人理想嘅發達國家
依家比外族溝淡之後變得不倫不類
有陰謀論話係猶太人背後搞鬼
失去民族主義個種凝聚力 資本就可以更加橫行
加上猶太係少數族裔但持有極大財富
喺大種族國家會有不安全感 比人排斥
乜都撈埋一齊就係錢話事行先
香港成本就話大姐
人地依家監獄都唔夠位要提前打折6成刑期釋放幾千非暴力重犯
隨手一日搶幾下有一千幾百
好過班黃種人乖乖洗碗做倉九個鐘
守法撚幫0元購埋單
俾錢難民福利
財赤加稅高通脹
網絡安全法捉人
街上冇安心用手機嘅自由
偷車入屋搶劫政府建議乖乖配合降低損失
移民撚:我的小區沒事,差極都好過香港

留港:立宇宙法大家都有機會莫須有,好唔安全
自己唔敢搶
唔抵得人哋啫
返工返一日都唔夠人哋做一個鐘
眼紅好正常
臭閪蚑那河南零元購香港有無事

6,70年代英國日日罷工,啲臭閪蚑那賤蛆又要游水落香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞