HK01:傳鄭欣宜神隱年半秘密返加拿大生B 安胎後即將全面復出

160 回覆
32 Like 187 Dislike
鄭欣宜勇奪商台「叱咤樂壇女歌手金獎」及「我最喜愛的女歌手」,更一度被捧為「天后中的天后」,但去年3月完成個人演唱會後她就停工休息,休養至今已一年半有多。而在這一年半時間中,她曾被粉絲「野生捕獲」,又一度傳出患病消息,但最近有傳鄭欣宜「神隱」的原因是秘密返加拿大生B。有消息指現時已升呢做媽媽,安好胎之後的鄭欣宜,即將全面復出。去年年初,鄭欣宜曾在IG貼出與外籍髮型師好友Benjamin的合照,當時身材並無懷孕徵狀。
原文網址: 傳鄭欣宜神隱年半秘密返加拿大生B 安胎後即將全面復出 | 香港01 https://www.hk01.com/article/1055306?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
有指欣宜一年多來神隱,是回到溫哥華養胎,而BB已經出世,與外籍男友一家三口不時在當地現身,十分溫馨。而鄭欣宜依然未打算放棄事業,昨日就有網民在香港商場野生捕獲她,更一同合照。據指他條她此次回港,就是安排之後的工作發展,並打算今年全面復出。不過對於此事,林珊珊已回應:「笑話一則!」
唔怪得冇晒新聞
人哋本身加拿大人
腥港〇一為咩咁驚奇?
唔知條仔用左幾多枝美極呢
再飲兩支威士忌先可以入閘中出
西人百無禁忌
歐美大把呢類大種肥婆,越肥越生得多
之前先影到佢喺佢老母墓頭喊到仆街又話佢情緒病
而家又話一家三口好溫馨 記者真係

2024年仲有鄭少秋??
唔駛呀話
美極都咁濃味 仲要加酒落去吊味
知唔知欣宜幾多身家
又生個肥人
佢嘅身型應該有左同無bb無分別
又真係成一年都無消息
咁有錢唔返出嚟都得啦
係咪外藉男朋友
嘩中出欣宜咁撚癲
先唔講佢咩原因唔見人
但d報紙佬真係on9到極致
之前就話人精神問題,依家又話人生bb
咁如果人地真係生仔返加拿大,姐係你地之前鳩報人地精神有問題?
秋仔!你同我上黎!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞