你著得出街就預咗俾人望

284 回覆
37 Like 1374 Dislike
但係一個人嘅出身係男定女唔係佢自己揀
而一個人出唔出街 着咩衫出街 至少喺香港係好大程度自己揀
同埋 即使女係預左俾人屌 佢都有選擇權俾邊個人屌
而唔想俾人望 佢有嘅選擇權一係唔出街 一係好似穆斯林咁由頭包到腳
所以如果將兩者類比係覺得合理嘅話 就反映條友弱智
條仔真係有料嘅就衝去打柒人囉 淨係識上網講謬論好嬲好嬲
但佢睇落似賓周婆
呢啲女可唔可以拎去人道毁滅 香港地係咪真係有塊閪就真係可以打橫黎行?
你著靚衫少布人哋望你某程度係欣賞緊你
不斷𥄫住你最多都係話個人冇禮貌
喺公眾地方人地望下你又唔係伸隻手出嚟搞你人地係冇錯架喎
咁喺街見到人cosplay我望住佢睇下都好正常
又唔係肢體接觸騷擾跟蹤你唔明有咩問題
你要著靚衫又唔想受矚目咪匿喺屋企著飽佢
其實比人望唔好咩?
禍亂人心,倒果為因
TO ALL THE MEN OR WOMEN WHO THOUGHT

句英文好撚柒呀
收收皮先啦
樣咁柒
講野又柒
咁都有女朋友
乜原來公眾地方望邊度嘅自由都冇
dllm常識都要拗嘅?
On9
類比論證都用錯 唔識就收皮啦
其實未必關著得少事

如果行行下見到有人著到拉登咁 我都會望
比你望又點
你咪又係加密塞返入老母個閪
你行路唔望人架?
記住乜撚都唔好望
全家比車撞死
真係死TB

仲要留言度逐個屌

都話TB同肥婆冇個好人
佢句女人出世係為咗俾人屌仲癲過原本句野
屌你老母啦垃圾

你唔去中東住 你全家女人都唔駛比人望呀

自由世界唔岩你 穆斯林世界啱你啲
而家嘅阿Joe真係未必
LGBT 黎

總有啲弱能女人 會揀呢啲人
公眾地方 除左窺淫角度 點影相都唔犯法
Into them girls who bought tits to get attention
Then get hit on by ugly men who are
Not in your league, so you pretend you're a victim
法國呢類人通常都係三尖八角 所以要做女權撚R女人認同
死Tom boy
唔想比人望唔好出街丫嗎
Tb本身就係心理變態 好人好者鍾意同性
一,啲男人色迷迷咁望住你女朋友,係你哋主觀嘅諗法啫,

二,如果真係着得open、性感嘅話,預咗俾人望唔係正常咩?唔好話男人啦,女人都會望你㗎。

唔俾人望得嘅話叫你唔好着得咁性感出街有咩錯? 收返埋啦。
其實望你又唔代表你一定係好吸引嘅、相反都可以嘅啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞