屌你老母whatsapp垃圾backup

28 回覆
34 Like 3 Dislike
你老母臭閪朱西伯格,2024年個backup仲係咁柒,要restore一定要係cloud restore,有local backup又唔撚讀

如果壞左一部機用住另一部,cloud個backup唔係最後latest,新機restore既資料就唔完整,到整返舊機果陣,兩部機既資料就唔同步,到backup果陣就互相overwrite

屌你老母臭閪弱智朱閪伯格發展左十年幾都係咁柒

Android data轉用緊嘅iPhone都整唔到
永遠都係正在備份訊息,請稍候
正在準備Google儲存空間備份~~~
LOAD唔撚到咁
垃圾到暈
明明睇到個backup入面有11000句嘢
唔知邊忽restore唔到就全部爆唔返出嚟
TG世一
同步最大問題,佢老母傻閪,cloud既Backup唔係最新攞返落黎就少左一段內容,到你整返好舊機,你都唔知點樣合併返d紀錄,尤其係早幾年果d,而家有local backup佢都唔撚讀,backup又一定要係cloud

嚴重懷疑朱閪伯格同Google Apple有利益輸送,引流去sub cloud plan
佢慳皮到連sticker都冇server要經其他app入就知咩事
唔撚用囉
有we7 line tg咁多正app都唔用

不過香港太多懶人同弱智
仲笑人地大陸人用唔到垃圾whatsapp
講黎嘥氣
same here, 點搞呀
斷估係media太多或者cloud滿哂
TG 最唔安全,d 紀錄係server side
tg擺喺嗰邊又話唔安全
whatsapp擺自己度又話人廢
咁你想點
而家好明顯係WhatsApp 垃圾先
想點都唔得啦,咪又係局住用,不過whatsapp連個咁簡單既問題都搞到一篤屎咁唔屌唔得
呢個真
有用過wechat備份功能的人就知
又快又簡單直接
whatsapp垃圾到冇朋友
TG記錄真係server side?

有冇咁多錢買咁多hard disks
你Whatsapp咪又係backup上server
當個產品係免費嘅時候
用家本身就係產品
啲 big data 數據要用嚟賣錢
賣到錢就有錢買 HDD
銀行啲錢個紀錄都係 server side
一係用 bitcoin 就最安全
安唔安全係睇個 encryption 同 authentication procedure
你點樣保存條 encryption key
On9先backup
根本無人會睇返
2024年仲有一個msg app垃圾得過Signal?
Backup 又廢
Search又廢

不服來辯
WeChat 個備份真係爽
去電腦又得
Android to iOS 又得
iOS to android 又得
機過機又快
可以唔backup
但樓主要backup喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞