北韓逾十名少女偷看韓劇遭公開審訊 戴手銬淚流滿面畫面曝光

139 回覆
93 Like 19 Dislike
...
南韓媒體本周三(9月4日)公佈一段影片,顯示逾十名北韓少女因偷看韓劇,遭到當局公開審訊。畫面顯示,這些少女還是中學生,她們淚流滿面、雙手戴上手銬,面對嚴厲審訊下,其個人及家庭背景資料亦被公開,影片引起廣泛關注。

北韓向來嚴厲打擊外來文化進入本土,來自南韓的電影、電視劇更成為防範重點,早前亦不時傳出有北韓人士因偷看韓劇被處決,惟未知真偽。南韓媒體近日公開一段當地少女因偷看韓劇而遭公開審訊影片,片中逾十名少女被戴上手銬,她們低頭並排坐著,其中1名少女站在麥克風前淚流滿面,螢幕上更公開曝光她的個人身份資料,寫著「金某某,傳輸技術高級中學學生。」
畫面中該名女學生不時啜泣,影片旁白則指出,「一些學生觀看和傳播不純潔的出版宣傳材料,包括南韓電視劇,因而受到了法律的嚴厲懲罰」。影片又公開批評涉事女學生的母親,表示「如果她教育好她的孩子,他們就不會因為犯下過錯而陷入犯罪的深淵,那該多好。」
影片同時強調,需要防止南韓文化內容在北韓傳播,並反覆強調,「從士兵到員工再到他們的家人,與這種癌症(韓國影視)的鬥爭必須被視為國家生死攸關的問題。」
...

https://channelchk.com/即時熱話/北韓逾十名少女偷看韓劇遭公開審訊-戴手銬淚流滿面畫面曝光
咁就唔啱la
好撚癲
北韓女人都係easy mode
處決都唔洗處決
只係公開羞辱
北韓都癡癡地線
領導先上
會唔會之後做咗金正恩嘅宮女
肥仔就可以日睇夜睇
少女呀嗱,就地按韓劇劇情處理,事旦抽一集,邊播邊做返入面啲嘢,例如生癌吐血撞車失憶穿越破產流產廷杖鞭刑……
抵啦 韓劇咁垃圾都睇 應該即時處決
通敵死刑都合理
做女人好幸福
大家諗吓
點解女人可以係女人
女人嘅人生旅程根本係極輕鬆
只係以渡假mode去過佢哋嘅工作生涯
著住靚靚護士製服、空姐製服
一邊返工,一邊姣貢貢舒展自己內心嘅exhibitionist性慾望
透過引到啲仔仔暈陀陀嚟得到關心、優待
雖然男女喺職場上都會遇到壓力
但係普遍女人就係透過引人可憐嘅身體同聲線
可以令到自己有遠比男性更好嘅待遇同關懷
以使自己降減壓
而返到屋企對住塊鏡
望住自己個胸同pussy
不禁自己都垂涎欲滴
大大忘卻人間嘅苦惱
享受masturbation
更可以輕鬆搵異性去酒店開房
享受完性愛大大減壓後仲可以有錢收
又食又拎
社會上嘅法律制度完全偏坦女性
女性稍有不安感受
全部都係男性嘅罪行同錯
女人就係喺呢種勝利特權mode下去過佢哋嘅人生
仲要喺戰亂時天經地義唔使當兵可以即刻良禽擇木而棲移民去歐洲英美加澳紐嫁個有錢鬼佬
二次轉世投胎
避開人世之苦

女人普遍一出世已經係開心生命
只要唔故意毀爛自己嘅身體
染上不良嗜好
只要正常發揮
係咁意努力一吓(遠唔使比得上男性人生嘅努力)
已經可以贏哂普遍男性嘅生命
享受比男性更幸福舒服嘅美滿人生
金將軍幫佢哋重刷人生
愛的迫降
https://youtu.be/Z3vAdJIHfXA?si=WB76uBYsRn6SLuhN
金仔有文工團(私家雞)就得公平咩
Karen 分身
肥仔可以玩黑悟空
mon鳩我做乜撚嘢呀
來生不做北韓人
出世喺北韓就係原罪
垃圾金氏王朝快啲收皮 從此永遠喺地球上消失
韓劇唔係垃圾,劇情打燈場景服裝,全部係港劇台劇之上,你估以前咩
應該是疫情果陣?? 後面成班軍人都係戴口罩
係幾靚.....有肉地塊面
係咪判死刑
金仔爆左黑悟空未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞