舒適堡結業|上月仍推銷 18800 元「永久會籍」 網民嘆損失慘重

138 回覆
80 Like 3 Dislike
改左名就乜野應承左賣左嘅plan都清零
有無人一買完個會籍
第日就結業
佢仲有呢個plan

$18800永久/999個月
999個月已經83年同永久冇分別

除咗有美容禮券送,有唔知乜鳩堂上,有毛巾,有儲物櫃之外,每次就可以帶多2個人入去。 當999個月乘3個人,即係2997個月,用18800除,每人每月=$6.2

永久,仲勁撚過你美帝30年債券,呢隻根本係永續債嚟

柒嘢緊係留返俾你啦
你依家生活係中國香港呀
尋日ig story先有人講有人被sell完第2日就執笠
白卡超講既邊度柒
又真係幾好笑嘅
執10 開16 間都講得出
得你老頂白卡超先好笑
有無著數睇你個買入時間岩唔岩,識人03年買,勁平,之後次次俾人叫課金都唔理班sale,完全無反應咁,佢呢廿年賺到笑
咁都唔告?
Gym 九族
郭富城唔幫手,有無攪錯
呢個世界其實唔少人會中,例如咁,30蚊粒橙,同3蚊粒日本桃,表面睇就日本桃平,橙貴,但諗真啲呢個價嘅橙大機會好高質,桃就大機會垃圾,但就唔知點解有啲人就係會簡桃
問題係隔離大陸成堆樣板
突然賣啲無可能咁抵既野通常代表左個老闆已經做好左準備
撈埋最後呢一筆就走佬
之後就會有個人食曬啲債務代佢破產
然後佢破完產比筆錢佢就得
呢個世界其實唔少人會中,例如咁,30蚊粒橙,同30蚊粒日本桃,表面睇就日本桃平,橙貴,但諗真啲呢個價嘅橙大機會好高質,桃就大機會垃圾,但就唔知點解有啲人就係會簡桃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞