C朗:「葡萄牙贏得歐國盃就等同贏得世界盃」

176 回覆
149 Like 16 Dislike
C7又贏
再嘈
遲早北美洲足球都贏你歐洲喇
當年希臘入果球波好似就係牙朗輸角球
NBA
三個世界盃
葡萄牙有佢之下世界盃最遠果次去到幾強?
眼見c朗都唔係同美斯比 已經係同比利去比較

C朗正式賽入球>比利

真係難講邊個先係真史一
Ching 生活係平行時空嗎?
贏咗歐國盃
因為朗not motivated
好似佢仲係做細 figo deco班大佬仲係到果時 入過4強
等同但又要踢下屆
最care紀錄但又要話唔care
臨躝屍趷路之前攞番個尾彩?
c朗3:3嗰場係入咗兩球加一個助攻
咁撚勁,咁對冰島同奧地利入咗幾多球,助攻咗幾多球?你2入球1助攻係分散喺三場小組賽就話姐,但佢三場小組賽隱咗兩場形,對奧地利嗰場仲要炒埋十二碼,係最後一場對匈牙利先有返啲表現,咁樣就吹到佢Carry出線?
照咁計嘅話蘭尼兩場都有波入都係carry啦
冇佢就冇1:1和冰島,冇佢就冇人射入1:1追和匈牙利嗰球,冇蘭尼嘅話C朗就算對匈牙利入到100球都冇得出線架喎

小組賽踢三場波,兩場都冇隱形+炒十二碼都叫做carry,朗迷眼光真係好撚獨到
其他唔講,歐國盃唔係佢carry分分鐘線都出唔到,比你吹到無貢獻
我講淘汰賽同決賽你就講小組賽
就算講小組賽葡萄牙都係三和-6排第3出線,carry咗喺邊?
一場1:1
一場0:0
一場3:3
c朗淨係3:3嗰場入咗兩球
咁都可以吹到佢carry,咁蘭尼都carry啦
唔係佢第一場對冰島入波,葡萄牙輸咗1:0都已經唔洗出線啦
c朗3:3嗰場係入咗兩球加一個助攻
咁撚勁,咁對冰島同奧地利入咗幾多球,助攻咗幾多球?你2入球1助攻係分散喺三場小組賽就話姐,但佢三場小組賽隱咗兩場形,對奧地利嗰場仲要炒埋十二碼,係最後一場對匈牙利先有返啲表現,咁樣就吹到佢Carry出線?
照咁計嘅話蘭尼兩場都有波入都係carry啦
冇佢就冇1:1和冰島,冇佢就冇人射入1:1追和匈牙利嗰球,冇蘭尼嘅話C朗就算對匈牙利入到100球都冇得出線架喎

小組賽踢三場波,兩場都隱形+炒十二碼都叫做carry,朗迷眼光真係好撚獨到
施丹06年世盃小組賽頭2場2和波
佢第3場佢停賽先贏波出到線
但所有人都話佢1個carry成隊

c朗喺小組賽起碼有1場救左隊波就反而都唔計?
施丹最尾拎埋世界盃金球獎喎

對西班牙 巴西 世界級表現
對意大利 葡萄牙先開紀錄

C朗呢?
入左一球12 碼
對南韓交出1 助攻
藍牙入球,比VAR黑走
同Sam哥共創世界盃紀錄

仲唔夠??
我上緊連登
你咩時空

史2 is C Long
You tell me who 史一 ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞