Tinder奇遇記

22 回覆
7 Like 4 Dislike
話說玩咗好耐CMB都MATCH唔到人,咁就試下TINDER啦
點知第一日就MATCH到人,仲交換埋電話,睇下頭像,好似唔錯喎

佢話自己係香港MIX台灣,喺台灣讀完書番香港,讀舞蹈,主修芭蕾舞,依家做兼職DANCER,暫時呢個月喺澳門,之後會番香港住中環
一日都冇,就SEND自拍過嚟,嘩,身為毒撚嘅我簡直小鹿亂撞
咁禮尚往來,我都有SEND番啲濕鳩liy嘅相比佢
明明同我TINDER嘅相完全唔一樣,佢都冇懷疑

仲SEND埋跳舞嘅片過嚟添

仲分享食物

咁當然,防人之心不可無,用佢呢啲相去搵,搵唔到喺邊偷番嚟嘅
但係用佢電話號碼一CHECK

佢仲話自己有養狗,但用啲相一SEARCH,又係偷番嚟嘅

玩咗佢一兩日,係咁叫開CAM,開始無聊踢爆佢啦,但死都唔認,之後都冇理佢了,唔好玩嘅

雖然佢係用繁體,啲腔調都似台灣腔,但都係嗰句,防人之心不可,各位都要小心
就咁咋
咁快踢爆佢 咁咪唔知佢係kk園邊個部門
無聊
點數卡進化版
咁樣唔算奇遇?
同微信女一樣周街都係都叫奇遇
靚女駛玩Tinder?
一開波就知係sales
Kk園
隻狗好撚得意
又話有影片
佢脫衣服
通常第1日問拎WhatsApp都要提防
以前玩過, 兩三個都話係台灣妹,
啲相都係網上偷返嚟, 都係講啲早晨晚安.
點解成日都係話自己係台灣妹? 其實有乜嘢優勢?
戒心低啲?同埋吸引啲?台妹好過大陸呱
呢樣真
詐騙大家都知佢講咩語言
台灣可能無咁奇怪?
頭盔:我話台灣多詐騙咋
大佬頭三句都知係scam,見你毒撚冇女冇friend入你自然容易啲,容易上心呀嘛
tinder真係太撚多騙子
本身都好有戒心
心諗個台妹咁有禮貌 又咁主動
錄幾次音都正路
都係話自己係Dancer去左澳門
但見佢講啲野好正路就睇下點
佢應該諗住釣多幾日長線
未講咩投資野
一換相用google
就search到係某model
係到諗如果google搵唔到
又唔知呃幾多日對話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞