MM 牙 SA 原來真係辭左職了,嗚嗚嗚

349 回覆
214 Like 48 Dislike
緊係唔做mm啦 做咩食既題材都比人同連登仔屌
慘到佢做開荒牛 做到比人狂屌先知香港餐廳/鋪頭 d題材好多伏
而家先轉移去日本 同cut咁d香港餐廳題材
人就係咁 個elaine 做乜都好 成班狗公都汪汪聲搖尾

連登仔又炒車了
Chucky唔開心呀
係佢先咁認真渣嘛
咩逼走YOYO個D都係鳩UP
班友係針住chucky 冇計
連登仔又欺凌牙 Sa
On9
連登傻尻話你好大波好正嘅時候你唔澄清係假

批評你就死出嚟扮可憐
讚你嘅就暗爽唔出聲

係丫係丫 屌你嘅就係連登仔 讚你嘅就唔係
連登真係好多hater,成日對人地指手劃腳
呢樣又屌,果樣又屌
呀sa 真係唔使太在意佢地啦
x2
唔好咁烏托邦 做象牙塔連登仔啦
你在暗人地在明

你由細到大有人讚你 你都會開心沾沾自喜啦 唔通你又同大家講我其實又廢又柒 人地讚一笑置之咪算 開個記者會多謝大家厚愛好冇

依家係講緊網絡謠言 網絡欺凌 捏造事實喎
你被人老屈可以同被人讚相提並論咩

係咪依家每個網絡紅人男女被人讚時都要多謝大家對我支持 先可以拎個credit 之後被踩台時 可以反擊返網絡欺凌?
佢要澄清啲乜鳩佢身材係點都唔關連登仔事
但佢辭職係關連登仔事,應該話,佢辭職係關你呢啲on9仔事
同埋睇大家嘅留言,我諗無人會覺得係讚,全部都意淫緊佢
日本片咪一樣俾人屌
有兩皮咁爽
睇佢個閪樣都似呢啲人
牙沙算係MM入面最襟睇果幾個
yenyen 岩岩先去完英國返黎
係咪見佢哋有流量就狂推job 俾佢哋做
咁不如自己開台算
正如 flat out 雙to 冇事冇幹都可以比人老作話不和
有啲人天生就係鍾意講是講非
Elaine真係成個仙女咁
唔通周街隊部電話埋去影鳩人咩
信就信 唔信就算啦時間大概係pantry講辦工室戀愛嗰期
條友得asso 學歷
你係點定義白滑大波?
又黎又黎
只要人地一提連登仔個啲
就只會識講咁認真做咩
條女成日覺得自己著得好潮咁
個body 可以玩成個星期
其實睇你嘅人, 你係唔會阻止到佢睇你成個package
因為你賣緊影像
你要諗下有幾多人拍嘅野走左自己個樣/身材係仲有人睇
作為女youtuber, 無咁嘅成熟程度, 仲拍咩youtube呢

既然你賣影像, 佢讚你邊個部份, 都係讚緊你
再講真心唔覺你係連登好多人講, 就係今次1001個post
你講到係俾連登仔迫走你, 即係接受唔到太多網絡壓力/欺凌果類?
如果係真, 其實係可以理解
但事實係, 你又明明自己另外拍緊旅行片喎
咁即係點呢?
我睇完你story覺得果種自相矛盾好強烈

你真係想澄清, 咪淨係講想休息, 同埋唔關chucky事
講兩點已經可以完結架喇其實
或者你想收埋真相咪自己收埋
真係唔係好多人想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞