【圖】依個學生哥、學生妹係做緊乜?蒙頭入閘?

316 回覆
138 Like 64 Dislike
呢d又係大個屌西屌到腳軟

人生好撚唔公平自己就打飛機打到手軟
人地就有人幫佢打到手軟,自己屌到腳軟
究竟係吞左定吐左
冇 佢射入閪唔係射入口
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,段片仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係九龍公園黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check
肥妹應該係班入面屬於隱形人水準
Mk 仔突然比關注
自然咩都肯玩
考完DSE自動斷contact 冇手尾跟
其實90後都係咁樣玩,唔知80後
尤其是MK年代嗰啲女 最容易食
嗰陣時MSN xg 食好多女
試過維園摷,口交真din
咪係,後樓梯打飛機互摸大把,回憶返
以前老豆老母返工又無工人
放學返屋企慢慢嘆啦

有人咪公園後樓梯
屌你老母你自己睇完爽完就算,Backup 呢仆街仔?
好正, 好懷疑日日口爆條女既日子
點解要咁黑心搞9人?損人不利己

少左學生出去野外卜,我地都少左流出片睇
呢啲女邊到搵,返學返到一半可以去口爆出個火,幸福的賓周
猥褻侵犯未成年少女
極嚴重罪行
Link?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞