買iphone16定s24+可以用到5年?

21 回覆
5 Like 26 Dislike
iphone出名耐用電池keep到
3星手機都出名

三星手機呢其實咩就唉佢嗰支援腦子有多啲
蘋果手機裡就覺得佢影相好靚咁買左黎就唔使再買相機
咁睇返其實佢地兩個價錢唔會差好遠遮呀蘋果邊黎就貴少少啦
喺上台定喺點樣
我買了 三星 S24 Ultra ,我覺得幾好

Android 同 iOS 各有各好

其實你鍾意喇

其中一個網講的比較
https://www.jyes.com.tw/news.php?act=view&id=9950

等iPhone 18啦
樓主講野仲差過AI…..無事嗎?
1999師兄係咪有少少弱智
有啲白汁雞皇飯feel
請善用起底功能及正確使用voice input
如果我無估錯樓主應該用緊an機
iphone 囉 咪撚煩
咩事
5年後答你
雖然你講到一舊舊 不過都建議你買iphone16
S24 可能係5年之後更新會變綠線mon
望下依加FB有幾多三星苦主用家就知啦
利申: 用緊S21 用左第三年 見到條街話更新完有綠線mon問題 所以係幾個月前冇再更新
我覺得 Samsung 機用到三年差唔多,iPhone用三年都開始有啲窒同埋都有用家電量跌到80%。

頂盡捱四年咩機都要換
起碼更新唔會有問題先?
你望下 Samsung 當年出S22果時係promise左S21果代有4年更新
去到最後果個更新好多人一更新就出現綠線mon問題
再望下iphone 同年iphone 12有幾多人仲用緊
iphone 換電就解決到電量問題 望下條街幾多人用緊12先講啦
利申就黎轉會 btw 條街冇乜人用緊S21果代
做乜你講嘢講到成個弱智仔咁?
我朋友用緊S21,更新咗都無問題。

而我部屬s24+ 係有 deal 買返嚟,圍返都係5000 港紙,性價比高就得,大不了玩兩年轉Google pixel
五年後你用支付寶慳埋慳埋都唔少
中年呀叔用
Iphone 13 pro表示
電量健康已到78%
但無窒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞