【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (39) 五周年ドーム公演 | アジアアリーナツアー 24/25

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
一定係2 唔係答案錯係個系統on99放唔到飛畀你就話你驗證失敗
但點解揀兩個kktix話我錯既?
gp
計漏咗我 應該係6個
所以冇個答案係岩
都係一樣 係答gp㗎啦 屌我遇另外兩題答極ym a1都係failed
所以佢set呢啲問題係想打擊牛 定心靈上打擊fans
笑撚死 你話真fans都算 拎埋條女出黎比人輪嗰度好笑
重點都係佢冇飛 啲飛去撚晒拎嚟炒拎嚟牟利嘅買家度而你哋咁樣係okay
屌你老母有飛佢使撚擺埋條女出嚟咩你老母臭閪
黃牛死全家
咁公道講
佢上面寫任何價位
可能出一億收呢
約咗個黃牛地鐵面交, 佢到咗再block 9佢, 個個都咁玩下次佢地冇咁猖狂
送埋大床俾你結婚好唔好
其實block 98X 算後定前
大概咩位左右
任何價位係指唔同價位嘅飛 佢講明車馬費 當搭的士 咪即係頂盡原價加三舊水囉
笑死你嬲到
我有原價飛都賣比朋友啦 你邊位呀
坐定企
講漏左
咁佢真係 on9 仔
排隊囉
姐係幾多號唔影響 早去就前啲?

好似上年Clockenflap咁?
未試過去亞博係企位
排隊number嚟
到時開場前兩三個鐘可以入排隊區
到時開場就跟排隊number順序入場
跟no.先後入場,你入左去鐘意企邊都得
企位區域之觀眾須依照列印於門票上及確認電郵內的序號依次序進場,而有關序號由系統於每個交易完成後自動編配。
[詳細資料:
企位等候區將於演唱會開場前4小時開放(實際時間根據現場情況而定),持企位門票的觀眾須在等候區內之指定票區,依其門票上之序號順序排隊。
演唱會開場前2小時(實際時間根據現場情況而定),企位等候區之觀眾可開始順序進入演唱場館。
當企位等候區之觀眾開始進場,其後到達之觀眾的門票序號將會作廢。此等觀眾並須待所有企位等候區的觀眾進場後方可進場。
以上措施可能按現場實際情況而有所變更,亞洲國際博覽館管理有限公司保留修改入場安排的權利而不作另行通知。]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞