宜家條街都幾多人用samsung 24U

49 回覆
50 Like 7 Dislike
直接叫佢iphone na,其實老人家一樣都好易用
你巧叻
iPhone返回只可以左掃右,老人家手指唔靈活,掃多幾下有肌腱炎又要睇醫生
向上撥就係 點解an狗咁毒撚人格 ,有facetime都唔知幾好用
好多app都唔得,唔統一又冇邏輯性,一向上撥就返主頁
大把app有video call
老人家念舊,iPhone 要backup chat history 只能畀錢揀唔可靠嘅icloud,搵舊相又麻煩
睇正背面一定分到啦
no , 唔易用,只係耐用
11 圓邊
12 13 14 睇鏡頭分到 一代大過一代
15 鈦邊
有幾難?
問左sony 大佬未
sony 今代 仲要down tune moon 去1080p
廢埋自己最引以自豪 既21:9

然後係旗艦機價錢
平芒咪s24ultra
1080p唔係問題,畀著曾幾何時LG曾經引以為傲既2K mon,倒水電一個鐘冇左30%仲要燒底板,韓國都集體索償
2K OLED已經好成熟 尤其三星panel
功耗仲低過國產1.5K panel
因為佢變番平mon 方便番痴貼
Android過下file落電腦幾方便
Iphone
S23U 機王先多
點解唔用fold 大mon
iphone啲反人類操作你都仲敢推薦俾老人家用
利申:雙修撚
我喺電腦過嘢落iCloud ,立即就係電話個file 到睇到,真係整之複雜
成日話airdrop 好方便,而家要靠智商稅 cloud

而家 Windows to android 用quick share又得,用type c 傳輸又得
LG死因
只係走得太前

如果LG仲有出機我必買
記得當年第一部IPS MON 係手機就係LG出
垃圾LG簡直地底泥衰過山寨,散熱都唔設計學人出手機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞