[on9獸醫診所] 有無人去過元朗間維多利?

17 回覆
11 Like 0 Dislike
狗狗唔知做咩比梳化下面機關夾到條尾流哂血隻腳bike下bike下
元朗24小時唔係好多選擇 所以去左呢間
一去到個肥婆reception態度極度惡劣 好似食神精神病院個姑娘 完全唔明咁既態度都可以做到CS (你如果有睇Post的話我屌你老母臭肥閪)
跟住個醫生撚兩撚(好撚求其)就叫左我去睇香港唯一一間幫動物睇神經既醫院 照MRI 佢地就乜撚都做唔到 唔係我出聲佢地連洗傷口包扎Check有無骨折都無 咁就收左我成千銀 我想問間野咁既Service都可以做咁耐? 大家想仔仔女女長命真係唔好去呢間
不如改名叫域多利?
出晒名
出晒名

咁夜真係局住
以後永不錄用 痴撚線診所
Pisa 等多啲人知呢間on9野
因為多得你呢啲唔做research 就走去幫襯嘅人
我唔係住新界都知呢間黑店

痴撚線
受害者都要鬧
你以後中乜撚野招都唔好呻呀柒頭
點都好過屯門彩虹,狗狗睇完3日就死左

元朗廿四小時我淨係知呢間 隻狗係11點幾整親 有頭髮都唔會去呢間啦

元朗廿四小時我淨係知呢間 隻狗係11點幾整親 有頭髮都唔會去呢間啦

原來明知黑店都照去
真係唔怪得久不久又有post數臭呢間嘢
我唔喺住個頭都知喺黑店
姑娘同醫生都hea到死 又貴
點解唔去元朗博愛
點解唔去元朗博愛

博愛仲衰撚過維多利
點解唔去元朗博愛

博愛仲衰撚過維多利

我睇又幾好
淨係睇過一次,果陣岩岩執到隻貓,夜晚得呢間,就有佢去睇,好彩果晚遇到個獸醫係老細,鬼佬黎
點都好過屯門彩虹,狗狗睇完3日就死左

正常人都唔會去彩虹
十次經過九次都唔開
又廢,成日醫死野
都唔知點生存咁多年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞