iphone 將del咗嘅相片/影片復原

18 回覆
1 Like 15 Dislike
最近我家姐準備結婚,佢依家個未婚夫係中學初戀,但係經歷過分手再復合,所以細個拍拖嘅相同嗰陣grad trip嘅片都del晒(想搵返嚟整成長片段)

所以上網搵咗個復原程式Fonepaw,嗰陣嘅相又真係搵得返好多,去grad trip啲片都搵到,但係啲片修復原就變咗.jpg。因為永久刪除都有3-4年,會唔會已經太耐冇得救?

如果攞出去啲整手機鋪,有冇機會救到?
還返部iphone比人喇
復完到咁多咪算好囉
3-4年都揾到?嗰陣部機之後一直無用過?
拎出去整小心閃卡都俾人復原埋
復到個thumbnail都算係咁
我都係咁同佢講,話啲相都夠做啦
啲人嚟飲點會真係認真睇

跟住佢就話一世人一次乜乜77
唉…
有用呀,佢都幾錫機
咁耐都係換過一次電

佢嗰陣迪士尼、陸運會啲相都有
雖然唔肯定係咪全部
呢樣真,估唔到真係得
以為係呃錢嗰啲嚟
從來復完都無百份百架啦
係叫做好彩先可以復原返
如果你個hdd唔夠位del過黎擺野
唔通之後又可以救返?
咁你咪變大左個size?
變魔術咩
以前Itool睇到完全del 左相既thumbnail,個軟件收左皮就冇了

禁通話同cs講想恢復相片
自膠,得30日有效
可以架咩
巴打你用fonepaw scan左幾耐?
我scan左5分鐘仲卡左喺16%
我諗都有幾個鐘
暫時scan左1個鐘都係show翻我本身相薄d相
係咪要課左金先可以睇到delete左嘅相
我有個harddisk又係得返啲jpg
可以點算??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞