大學生就開學買ipad air定samsung tab s9 ultra?

28 回覆
11 Like 3 Dislike
budget可以買到ipad air或者samsung tab s9 ultra
本身用開pc同android機
Ipad 9 amazon做緊特價 199usd
我可以多d budget
用開android 就s9
EDU 最平做緊 $4,402 8+128
仲有 Trade-in 加 $1,500
上堂用一律建議notebook
利伸,買左ipad寫野,最後温書都係用電腦
MacBook Pro + iPad
佢要ultra
優惠唔多,淨係有 Trade-in 加 $2,500 同埋送 Galaxy Tab S9 Ultra 多角度書本式皮套

Surface Pro
oneplus pad 2
samsung tab s9 ultra 可以當laptop副Mon
睇價錢就Samsung因為佢送埋支筆
不過都係建議macbook air m1/m2/m3
除非你要寫數學notes
當年買mba,但真係拎出嚟用嘅真係得1/10時間
要寫嘢ipad好啲,但上堂要即時打字or睇文一定係laptop 好啲
用samsung tab點識女同學
女同學心諗 條友以為自己係angineer
我本身已經有部hp spectre 360,唔洗再要touch screen pc
呢個價再有tradein+2500?
咁不如mini
一係iPad
一係iPad Pro
你揀得air同ultra比一定係ultra架,何況你用an機,fit哂
睇你讀咩科
Macbook air m1 而家底玩
真係睇寫嘢畫圖定打字多選laptop/tablet 如果tablet Samsung 應該唔錯 我iPad用家但air真係比上不足比下有餘 仲要加購筆 除非你緯用緊iPhone可以sync
唔送嚟香港嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞