[雙紅會!] 曼聯終極FF轉會區 [2826]

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
公道講句
佢地兩個衰極都有貢獻
sancho 真係諗唔到邊場carry 曼聯
真呀 多仔係咁鍾意佢唔係25m都拎唔出嘛
仲吹撚到carry多仔入歐聯決賽
如果真係要諗 諗起有場fa cup定聯賽盃對富咸
佢射唔入 但射中韋利安隻手
之後紅走咗2件
打得返起?佢哋更衣室夠位沖涼先講啦
希望個傻閪老闆玩死佢哋
隻曹賊當正自己唔會返嚟
咁真係唔返架啦 車點會排低過15
@Ciri 佢唔係咁睇
以家名正言順因為要排隊唔駛做gym
可以安心打fifa
呢件不嬲on9開
佢初頭加盟曼有無講類似嘅嘢
就嚟出新一集FC 25啦
過到車仔又可以盡情打機
你肯買 綠木都唔肯返
一來終於脫離左你 我做乜要返去受苦
二黎有得揀 我都唔會揀間當日唔撐我既球會
Who were your early influences and who did you look up to?

“Ronaldinho and obviously Wayne Rooney for England – those two are very iconic and great role models.”

Was there a Man United player who you thought was special and modelled your game on?

“I feel like everyone’s different and I feel like I’ve got different attributes to all the other players, but obviously Cristiano Ronaldo and what he’s done in his career is a fantastic thing – where he started at Sporting and then he came to Manchester. So it’s always good to see that all these iconic players have come through an iconic club.”
講朗隊同牙朗係隱陣嘅
如果綠木仲係曼聯 可能真係有得同saka foden睇齊
以嗰陣時同齡比,綠木真係屌打佢哋

Saka 根本唔係綠木果皮
咩事啲風向又轉晒
明明早個月仲講緊唔可以支持綠木倒戈入波
曼迷肯接受現實綠木唔會返黎未
而家望佢踢得好巴黎掉億幾買佢做法甲球王好過啦

很想要吧?
過兩年仲陸續咁賣呀!
屌你老母 返左曼三個月唔換Icon
去左轟兩日即換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞