我朋友係新加坡衰毒 … 係咪死硬?

306 回覆
494 Like 16 Dislike
打針? 如果想安樂死, 去新加坡販毒都有得諗
個販毒嘅男人係唔係有個女,個女個阿媽吸毒死咗,之後俾咗個女嘅監護權另一個男人?之後嗰個販毒嘅男人亦都簽埋名俾咗個女嗰個男人養?
啲貨先300萬,佢有幾多得落袋?咁都肯搏
條友擺明鳩up引人屌8 90後咁明顯你都上當
難怪你炒權期炒損手啦咁撚蠢
門徒真係可以做教科電影
新加坡監獄乜環境?
絞刑

下世小心d
赦免權好似喺總統手
你朋友過到骨都唔會分番份比你啦洗撚你擔心佢咩
自己申請投胎券 無辦法啦
販得毒都預咗,根本自己申請重刷人生
而家改左法例 嗰個人犯果陣未改
係 25歲人 自己負責任
毒品害死好多人 毒犯既命唔值錢
我從心底覺得8 90垃圾喎

< 又有傻仔> 英文閱讀皮已收 希望夠3可以入大學
https://lih.kg/3675736
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E6%96%B0%E5%8A%A0%E5%9D%A1%E6%AD%BB%E5%88%91%E5%88%B6%E5%BA%A6

外籍人士
被執行死刑的囚犯包括外國公民,其中許多人被判犯與毒品有關的罪行。這些囚犯來自不同的國家,包括美國、澳大利亞、孟加拉國、中國、加納、印​​度、印度尼西亞、馬來西亞、荷蘭、奈及利亞、巴基斯坦、菲律賓、葡萄牙、斯里蘭卡、泰國、英國、和越南。新加坡政府公佈的數據顯示,1993年至2003年間,36%的被處決者是外國公民,其中包括一些外籍新加坡居民(新加坡居民中有一半是外國人)[17]。
超出好多
你諗下啲骨灰有無機會運翻香港仲好
地獄…都係北歐架監獄好
點解啲人運毒要用咁明顯嘅容器
後生仔無啦啦帶兩舊雕像,係人都知有古怪啦
其實係咪博自殺?
總理都無用
N年有個李光耀既左右手,衰貪污,都要自殺先搞掂
一般黎講,貪污、毒 呢D,係連總理個仔都要死
熱撚死你
咁係因為d人唔理解祈禱本身個玩法
祈禱係求神原諒而唔係保祐任何人
所以祈禱係免除剝削者既罪過 而唔係幫非洲班人
所以耶撚真係邪教黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞