[Welcome colapinto] F1 2024 意大利站 討論區 2

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
pin返d正常野啦
假膠野做咩要俾attention佢
Max 聽日有p5 大牛已經要開香檳
一早講咗應該下年去 而家冇位好難搞
Max 肯嚟toto 一嘢踢走素
唔係而家係唔知佢份約要達成咩條件先可以走到 當然佢自己想唔想走又係另一回事 不過佢老竇應該好想佢走

主席做緊push lap炒麥堤莎
再撞正平治先收工
max s1衰自己 s2衰主席 s3衰慢車
賽後訪問仲冇怪主席
咁又未必... 廢到主席咁
早兩年木星車都拎到幾次p1 同 p2
今年落返地球就現晒形
MAX做車手呢個優勢
主席已經用行動話比你聽部車真係廢
老麥wcc準備反cup
Twitter fact check 官方
平治都唔知係咪特撚登塞住係度
Marko話Q3 微調左d野
Max就話部車完全唔同Q2 而且慢左成0.4
即係而家無人搞得掂部車
我覺得會屌到燥底上頭之後DNF
麥記無被罰unsafe release?
我覺得調返轉 㗎車完全唔夠打反而冷靜啲 有少少機會贏先會上哂腦
罰咗10k
到底質疑19Max無料,前幾年係靠火星車既人個腦裝乜
定係呢2年先睇車?
AN一手一腳搞出黎
而加個人走左,接手個班唔知頭唔知路
無可能tune到啦
樓主pin this
默蛇好嬲好嬲

Lewis Hamilton 對於自己 在意大利 Monza 排位賽 只取得 第 6 位 感到非常憤怒,認為已錯過正賽奪冠的良機。

該位 7 屆冠軍接受訪問時,坦言是自己的責任,指 第 3 節排位賽 (Q3) 最後衝刺時 於 T1 "Variante 1" 彎角 及 尾彎 "Parabolica" 有輕微犯錯,導致損失時間,最終落後 頭位的 Lando Norris 0.186 秒。

Hamilton 對自己的表現 "完全不可接受" 並感到 "絕對荒謬"。相信沒有上述兩處失誤的話,將會獲得頭排起步,並能夠在正賽起步後取得領先。現時需要的是調整自己的心情,盡力在正賽爭取更高的排名,但勝利的機會微乎其微。

https://www.facebook.com/share/p/PQ8n6Z9nzbpmMUrs/?mibextid=WC7FNe
其賓上年部RB19好似已經唔再係AN全盤負責,只係間唔中比下建議咁
想問吓 香港有無餐廳/酒吧播f1
咁老闆近幾場咪好唔開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞