[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (35)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
至少佢哋呢班前人
話到俾後輩聽
J League唔易踢

JFL同J3
T3 同亞爾巴尼亞
都有心得經驗分享
大廚加油,期待你返香港開烏冬舖
東方果場都係?
歐冲
原來有日本大牌子想合作 仲有睇重香港市場
係我哋笑鳩錯你對唔住
35歲仲外流J3追夢
https://www.instagram.com/p/C_W8wcWyL1n/

01sports and tpfc

🔮 大埔新一季港超會點?有人夠膽估李志堅拎第一張紅牌,陳肇鈞因咩事話「希望今年唔係我」?
https://www.instagram.com/reel/C_TACHMyIoD/

呢條片loop咗好多次 利伸 gay
Coca Cola廣告臨時演員
曾經外流澳甲蒙地卡羅嘅黎培基呢?

呢兩日嘅精華view數高得好緊要
上一季嘅賽事有啲過10k view
On9cc冇執錢提升器材?又廣告又高view又多片
未計多個平台都有片
趙正宇尋日喺泰國聯賽盃正選上陣

https://www.facebook.com/100089775492188/posts/pfbid02jBWFgHqRu9y2mVaP82kuCLLXcAWahtPw4t3ocv7LqJ4QG9fNgwaSERvE5R9ojtDUl/?d=n

隊波上季已經喺T3,而且都有其他外援(韓仔),不至於係KK園lv
打鳩咗廢佬嘴巴?
豬4:1
比人賣豬仔咁嘅樣
人哋搞季票,搞Social Media仲好過你流浪,冇規劃?
上季都踢緊T3 點樣新升班呀垃垃

似係泰國版嘅國際邁阿密多啲
想買件波衫了
如果T3水平仲低過港超,對提升球員水平無乜幫助

唯一係多啲機會比T1 / T2 球會留意到,搏可以轉會去T1 / T 2

400泰幣一件+100泰幣連號碼印字
不過啲外援都係今個夏天先出現 真係可能唔識國際轉會
新升班勉強都通嘅 都係1年
呀 個韓仔直情本身都係本地轉會
上季T1球會巴吞聯都借人過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞