[DIVE into IVE] 아이브 討論區 (37) 831901 WY YJ生日粗卡

635 回覆
6 Like 3 Dislike
10月成村人
我記憶中又stay c又kiss of life又Jennie又BM
六國大封相
你講漏咗大魔王 17
基本上女團對親男團都死
17 仲要應該係 BTS 之後最勁既男團
上次 IVE 都輸到...

另外 aespa 都好似 10 月 comeback
Rei tokyo dome encore 唱咗呢首
大亂鬥我寧願佢哋唔好cb住
雖然作為 fans 想快 d 有新歌聽
但如果時間可以換取好 d 質素既歌
好似三寶 I Am, Love Dive, After Like 咁
咁我都寧願等耐少少啦
需要高質歌
Off the record Cherish OTT 算唔算高質
比返LOVE DIVE我
accendio 出之前好似話係加強版 love dive
吹到咁大最後變咗第二主打
Accendio妝造很返正常風格同做第一首主打既話其實個觀感會好好多既
至於Heya... 演唱會 現唱SSS級 但宣傳用打歌平時聽就真係一般
Off the record Cherish OTT 算唔算高質
比返LOVE DIVE我
accendio 出之前好似話係加強版 love dive
吹到咁大最後變咗第二主打
Accendio妝造行返正常風格同做第一首主打既話其實個觀感會好好多既
至於Heya... 演唱會 現唱SSS級 但宣傳用打歌平時聽就真係一般

美照
女友感滿滿

第二張好有feel 好正
會唔會夾返地遊室跟住泳知又拍MV
自己希望係
黎緊依1 2個月一路休息 一路準備下隻碟啲野+年尾頒獎禮
然後冬天安安拍地遊 又可以係地遊入面劇透下 然後到時就可以夾埋下年地遊播cb

不過星船咁chur同埋經典既4月/10月cb
我諗10月唔cb都可能11月cb 咁頒獎禮先有新歌表演
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞