「劍神」張家朗孖法籍劍手女友蜜遊日本 Solène Butruille 貼情侶背影照大放閃光彈

62 回覆
60 Like 9 Dislike

早前在巴黎奧運勇奪男子個人花劍金牌的「劍神」張家朗被爆其女友為法國籍女劍手兼醫科生 Solène Butruille,張家朗之前凱旋回港時大方認愛,羨煞帝人。張家朗最近與女友蜜遊沖繩,大歎二人世界!

張家朗孖女友飛往沖繩旅行,二人齊赴石垣島北方的海灣川平灣「鴛鴦戲水」,於靚景下合照留影。Solène Butruille 在 IG 貼岀情侶合照,一同站在水中央享受陽光與海灘,大放閃光彈......

原文:https://hk.news.yahoo.com/%E3%80%8C%E5%8A%8D%E7%A5%9E%E3%80%8D%E5%BC%B5%E5%AE%B6%E6%9C%97%E5%AD%96%E6%B3%95%E7%B1%8D%E5%8A%8D%E6%89%8B%E5%A5%B3%E5%8F%8B%E8%9C%9C%E9%81%8A%E6%97%A5%E6%9C%AC-solene-butruille-%E8%B2%BC%E6%83%85%E4%BE%B6%E8%83%8C%E5%BD%B1%E7%85%A7%E5%A4%A7%E6%94%BE%E9%96%83%E5%85%89%E5%BD%88-054716286.html?feature.socialseeding=social
哇! 屁股蛋
朗爺盡顯亞洲男性嘅雄風, 大大力屌鳩洋馬!
一定有做愛
一晚5次?運動員又需求大
大家都明白「劍神」係點解啦
10次都得
外型一d都唔襯
吉完意大利戇鳩仔吉法國妹
一劍震歐洲
內射鬼妹仔
一劍封喉
wrong hole
一劍一劍咁車埋塊面到
決一劍
咁有冇中出
要睇佢有冇進攻權
唔係中左都唔計
唔好吹湊華為朗得唔得
朗哥平時follow咁多港女,最後都係洋人
勁過何伯
劍岀鞘……
劍回鞘。
有16歲唔要要件老嘢,鬼妹過20飛得啦,學下狄卡比奧啦
晚晚練劍
唔跟班公公做馬騮戲真係明智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞